Уникален камион с най-иноватовните компютърни продукти пристигна в България

София, България – 12-13 август 2009 г. Пътуващо шоу „Listen 2U Турне”, което обикаля цяла Европа, пристига днес в България. Камионът ще спре във Варна на 12.08.2009 г. на Rappongi Beach и в Слънчев бряг на 13.08.2009 г. на Cacao Beach. През целия ден и на двете локации всички желаещи ще могат да тестват най-новите НР продукти, както и да се забавляват с популярни игри като Guitar Hero, Race Driver grid, Call of duty и Left4Dead. Допълнително всички присъстващи ги очакват много изненади и награди, горещи забавления с DJ Мартен и караоке нощи с Igor&Ivan.

Турнето започва от Испания на 1 юли и ще завърши във Великобритания на 26 октомври 2009 г. Посетителите му могат да качват видеоклипове и снимки на уебсайта на „Listen 2U”, да общуват с екипа на кампанията и да видят най-новите компютри на HP.

Кампанията „Listen 2U” съвпада с представянето на нов ноутбук, който е създаден от младежи за младежи и подчертава желанието на компанията да предложи компютърни иновации с функциите и производителността, от които се нуждаят потребителите. Новият HP Pavillion dv6 Artist Edition е създаден по дизайна на младата японска дизайнерка Хисако Сакихама, спечелила конкурса на HP и MTV Engine Room Notebook Design Contest, който е вдъхновен от морето и небето на Окинава.

За потребителите, желаещи да изпъкнат, специалният модел HP Pavillion dv6 Artist Edition е перфектният стилен компютърен спътник, който се предлага с калъф и мишка, вдъхновени от същия уникален небесно-морски дизайн. Новият ноутбук предлага инструментите, необходими за създаване, дизайн и редактиране на видеоклипове, снимки и музика. HP Pavillion dv6 Artist Edition се предлага с инсталиран софтуер HP MediaSmart, който предоставя по-добро цифрово забавление за прослушване, създаване и редактиране на записани телевизионни програми, снимки, филми, музика и други. Освен това, лесният за употреба софтуер Corel ви позволява да разширите творческите си възможности, вашите практични и творчески нужди и предлага надеждно качество онлайн и на път, а в дома си ще разполагате със собствено музикално студио за MAGIX Music Maker.

Посетете www.hp.com/listen2u за повече информация относно кампанията „Listen 2U” и за това как младите могат да се възползват от възможността да бъдат чути.

Коментар