Omada EAP610 – двулентова Wi-Fi 6 точка за бизнеса

Omada EAP610 Wi-Fi 6 поддържа едновременно 574 Mbps в обхвата 2,4 GHz и 1201 Mbps в обхвата 5 GHz
(снимка: TP-Link)

Мрежовата компания TP-Link пусна на българския пазар нова двулентова безжична точка за достъп от своята гама продукти за бизнеса. Omada EAP610 Wi-Fi 6 е решение за собственици на фирми, които искат да се възползват от по-високи скорости и по-голям капацитет на мрежата, при това с ниска латентност.

Omada e лесно за използване решение, с централизирано облачно управление, придружено с 5-годишна гаранция. Безжичната двулентова точка за достъп за монтаж на таван предлага значително подобрение на скоростта и по-стабилна връзка, като позволява свързване и на повече устройства.

Допълнително предимство е безпроблемното свързване в платформата Omada SDN и интеграцията с другите устройства, които изграждат бизнес мрежата. Изцяло централизираното управление, осъществявано чрез облака, позволява създаване на мащабируема мрежа с един интерфейс и интелигентен мониторинг.

Благодарение на технологията Omada Mesh, внедряването е лесно. Wi-Fi 6 точката за достъп разширява сигнала до зони със слабо покритие, без необходимост от свързване на допълнителни неудобни кабели.

Дизайнът на Omada EAP610 Wi-Fi 6 позволява лесно монтиране на тавани
(снимка: TP-Link)

Производителността е оптимизирана от технология, която позволява интелигентна организация на мрежата. Това означава, че устройствата автоматично се свързват помежду си по най-ефективния път, докато технологията Self Healing гарантира, че потребителите остават свързани дори когато точката за достъп спре да работи.

Елегантният дизайн на точката за достъп Omada EAP610 позволява безпроблемното ѝ внедряване във всяка среда, като може лесно да се монтира на тавани. Трябва само да се постави на стената и да се завърти за сигурно прилягане.

Най-важни характеристики на Omada EAP610:

• Wi-Fi 6 скорости: едновременните скорости от 574 Mbps в обхвата 2,4 GHz и 1201 Mbps в обхвата 5 GHz осигуряват обща Wi-Fi производителност от 1775 Mbps.

• Wi-Fi 6 ефективност: повече свързани устройства могат да се възползват от по-високи скорости.

• Централизирано управление чрез облака: локално управление на цялата мрежа, в облака, чрез приложението Omada.

• Безпроблемен роуминг: видеоконференциите и гласовите повиквания протичат гладко, дори ако потребителите се движат между две различни локации.

• Omada Mesh: позволява безжична връзка между устройства с точка за достъп за по-голямо покритие и гъвкаво внедряване.

• PoE + захранване: поддържа захранване по Ethernet (802.3at) и кабелна връзка за гъвкави системи.

• Сигурна мрежа за гости: заедно с множество опции за удостоверяване (SMS/Facebook/Wi-Fi/Ваучер/Локален потребител и др.) и множество технологии за защита на безжичната мрежа.

Точката за достъп Omada EAP610 с Wi-Fi 6 технология се предлага от официалните дистрибутори на TP-Link в България. Заинтересованите потребители могат да тестват решенията на компанията, за да преценят кое е най-доброто за техните нужди, уточниха от TP-Link.

Коментар