Денс видео игра ще разкърши млади и стари

Нова денс видео игра за конзоли Nintendo Wii ще излезе на пазара към края на годината, съобщи разработчикът Ubisoft.

Just Dance е предназначена за всички възрасти. Разработена от парижкото студио на компанията, играта изисква по един Wii контролер на човек. До четирима души могат да се забавляват едновременно, като следват движенията от екрана.

Класически денс парчета и богато разнообразие от музикални жанрове могат да накарат всеки да се развихри на дансинга – независимо дали става въпрос за група от 15-годишни момичета или за сбирка на съучениците от випуск”92 на гимназията, посочиха от Ubisoft.

Just Dance е забавна игра, където геймърите могат да научат истински танцови движения от класически и от по-съвременни песни от всички жанрове.

Играта включва повече от 30 лицензирани парчета, между които легендарни денс хитове като "U Can’t Touch This", а също и модерна поп музика с изпълнения като "Hot N Cold" (рок версия).

Заедно с останалата част от песните, която ще бъде разкрита съвсем скоро, играта ще се превърне в най-разнообразния видео гейм саундтрак, събиран някога, обяви разработчикът.

Ubisoft ще покаже играта на изложението GamesCom в Кьолн, което започва утре, 19 август, и ще продължи до края на седмицата.

Коментар