М-Тел разшири LOOP-а с два номера по избор

Освен с приятелите си от LOOP зоната, новите абонати на най-младата мобилна мрежа в България вече ще разговарят на уникалната цена от 1 ст./мин. и с два номера по избор от мрежата на Мобилтел.
LOOP-ърите ще имат и възможност всеки месец да променят номерата, с които говорят за 1 ст./мин. Промоцията е в сила за всеки, който стане абонат на LOOP до 31 януари 2007 г.
От предложението могат да се възползват и всички настоящи абонати на LOOP. Те могат да преминат към новата тарифа безплатно, като подпишат нов договор с минимална продължителност 18 месеца или срещу такса от 10 лв. при подписване на едногодишен договор.
Цената от 1 ст./мин. е валидна за първите 500 минути на месец. След изразходването им разговорите ще се таксуват на цена от 12 ст./мин.
Минута разговор извън LOOP-зоната и двата избрани номера струва 39 ст., а кратките съобщения към всички национални мрежи – 14 ст.
Абонатите на най-младата мобилна мрежа не заплащат месечна такса. Единственото изискване е минимално месечно потребление от 15 лв., при което потребителят заплаща само услугите, които реално е използвал.

Коментар