БТК изпрати двама на концерта на U2 в Лондон

Почитателите на легендарната ирландска група U2 имаха възможността да участват в играта на най-големия портал за музика и игри в България- 4fun.bg и да спечелят билети за концерта в Лондон. Той е част от грандиозното турне „360°”.

Двамата щастливци, които спечелиха билетите – Благой Калапсъзов и Светла Василева, видяха на живо Боно, Адам, Лари и Ди Едж. Освен билетите за концерта, БТК им осигури самолетни билети и нощувки в английската столица. Благой беше заедно със сина си Александър, а там се срещнаха и запознаха със Светла.

И тримата споделиха, че са прекарали невероятно в Лондон. „Такъв концерт, такова шоу човек  може да изживее само веднъж в живота си. А най-великото беше, че го изживях заедно със сина си,” каза Благой Калапсъзов.

„Невероятна екскурзия, неописуемо изживяване и страхотни емоции. Запознах се с толкова нови лица, натрупах толкова впечатления, които тепърва ще се превръщат от прекрасни емоции в красиви спомени,” сподели Светла Василева при пристигането си в България на 19-ти август.

Ирландската рок банда е известна именно с концертите си, а да ги чуеш в Лондон, заобиколен от хиляди английски фенове на Уембли, е преживяване, което не може да се опише с думи.

Александър, Благой и Светла пристигнаха в Лондон на 14-ти, един ден преди концерта, и имаха време да се потопят в неповторимата атмосфера на този космополитен град. След концерта разгледаха исторически забележителности и се забавляваха заедно.

Коментар