vivatel със специална награда в „Компютърно пространство 2006”

vivatel ще връчи специалната си награда в категория egames/mobile games тази неделя, 5 ноември 2006 г.от 16ч в Централния военен клуб в София, на церемонията по награждаване на победителите в XVII-то издание на конкурса „Компютърно пространство 2006”.
„За vivatel е изключително приятно да връчи награда за най-интересния и обещаващ проект в категорията egames/mobile games. Компанията последователно доказва, че иновициите и насърчаването на млади изобретатели в ИТ-областта е нейн изключителен приоритет. Наградата, която vivatel връчва е наистина специална, защото се случва в деня на първия рожден ден на мобилния оператор”, казва старшимениджърът „Управление на услуги в ИТ и бизнес системите” на мобилния оператор Ангел Иванов, който ще връчи наградата на победителя.
Номинирани за специалната награда на vivatel са два проекта – приключенската игра Annas Secret на германеца Ян Улрих Шмид и разнообразния каталог с игри и забавни филмчета – „Охобохо” на българина Христо Тенчев. Печелившият в категорията Egames ще стане ясен непосредствено преди началото на церемонията по награждаване.
Наградата на vivatelе мобилен телефон Motorola Razеr V3 с предплатен пакет за разговори, заедно с аксесоари за мобилен телефон. vivatel кани всички гости на „Компютърно пространство” на грандиозния си концерт по случай първия рожден ден на компанията, който ще се проведе в неделя, 5 ноември 2006г. от 20 ч., на площад Александър Невски.

Коментар