Lenovo Xiaoxin Pad Pro – убийствен таблет

11,5-инчовият Lenovo Xiaoxin Pad Pro е перфектен за работа и забавление

Таблетите отново се радват на интерес от купувачите, подхранен от пандемията, по време на която хората се втурнаха да купуват компютърни устройства за работа и забавление е дома. Производителите реагираха бързо и предложиха на пазара ново поколение таблети с характеристики, сходни с тези на лаптопите.

Страхотно впечатление прави таблетът Lenovo Xiaoxin Pad Pro. Това е устройство с голям 11,5-инчов OLED екран с висока резолюция 2560х1600 пиксела, поддръжка на HDR 10, яркост 350 нита и съотношение на страните 16:10. Дисплеят покрива 108% от цветовото пространство NTSC и 100% DCI-P3! В допълнение, екранът е проектиран с грижа за очите, като намалява дразненето и увреждането, причинени от трептене и вредна синя светлина.

Стилен, тънък, лек и производителен – такъв е таблетът Lenovo Xiaoxin Pad Pro

Под капака на Xiaoxin Pad Pro се крие мощен чип Qualcomm Snapdragon 730G с осемядрен CPU (две ядра A76 2.0 и шест A55 1.8), допълен от цели 6GB оперативна памет (RAM) и 128GB постоянна памет. Тази комбинация ще осигури и на най-капризните потребители бързо и гладко изживяване с таблета. Моделът работи под управление на операционна система Android 10.

Xiaoxin Pad Pro е убийствен таблет във всяко отношение. Той е тънък само 5,8 мм и много лек – тежи едва 485 грама, със здрав корпус от алуминиева сплав, удобен за използване и носене с компактните си размери от 26,43х17,14х0,58 см.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro разполага с двойна основна камера 13MP+5MP, както и с двойна предна камера

В ролята си на устройство за работа, забавление и виртуално общуване, таблетът предоставя набор от четири камери – двойна предна камера (8MP+8MP) и задна такава (13MP+5MP) със 120-градусови широки лещи и светкавица. Предната камера може да се използва както за видеоконференции, така и за отключване на таблета с лицево разпознаване. В допълнение, предвидена е възможност за отключване и с пръстов отпечатък чрез сензор, разположен удобно отстрани вляво, на бутона за включване.

Любителите на музика и филми без компромис с качеството на звука ще останат доволни от наличието в таблета на четири говорителя, всеки с мощност 1,5W, поддръжката на Dolby ATMOS аудио и два вградени микрофона за разговори.

Удобството и функционалността са в природата на Lenovo Xiaoxin Pad Pro

Xiaoxin Pad Pro е оборудван с двубандов безжичен модул – 2.4GHz и 5GHz – с поддръжка на всички актуални Wi-Fi стандарти 802.11a/b/g/n/ac. В таблета е вграден и безжичен BT5.0 модул за лесно свързване с Bluetooth устройства. На разположение са още USB порт Type-C 3.1, слот за TF карти памет и конектор POGO Pinx4.

Таблетът на Lenovo се отличава и със страхотна батерия с капацитет 8600 mAh, която поддържа бързо зареждане QC 3.0. Напълно заредена, батерията осигурява до 48 часа възпроизвеждане на музика, до 8 часа сърфиране в уеб или до 15 часа видео. В комплекта влизат захранващ адаптер, кабел за данни и ръководство за потребителя.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro е наличен на достъпна цена за всеки потребител

Впечатлените от този таблет могат да го поръчат тук: Lenovo Xiaoxin Pad Pro 11,5-inch на цена от 286,39 евро в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка и без допълнителни митнически такси.

Коментар