WOWS Armada и Błyskawica – специални падове за геймъри

Подложките за мишка Carbon 500 WOWS  се предлагат в два размера, вкл. Maxi 900×450 мм
(снимка: Genesis)

Серия подложки за мишка, специално проектирани за феновете на играта World of Warships, пуска на пазара полският бранд Genesis. Моделите Carbon 500 WOWS Armada и WOWS Błyskawica се предлагат в два размера – M и Maxi. Дизайнът на новите падове включва уникални графики от World of Warships, а комплектът идва и с бонус кодове.

Новите подложки разполагат с водоустойчива скоростна повърхност за безупречна употреба с всички мишки, гарантираща плавно и равномерно плъзгане за незабавна реакция.

Краищата на падовете са зашити, за да се предотврати износването на материала с течение на времето, а долната страна е облицована със слой неплъзгаща се гума, която поддържа подложката стабилна.

Carbon 500 WOWS Armada и Carbon 500 WOWS Błyskawica се предлагат в два варианта с размери 300×250 мм (M) и 900×450 мм (Maxi).

Падовете Carbon 500 WOWS разполагат с водоустойчива скоростна повърхност
(снимка: Genesis)

С всяка подложка за мишка WOWS потребителите ще получават и специални кодове, които могат да бъдат осребрени в World of Warships за атрактивни бонуси в играта.

Genesis Carbon 500 WOWS Armada и Carbon 500 WOWS Błyskawica вече се предлагат и на нашия пазар на цени от около 10 лв. за размер M и около 35 лв. за размер Maxi, съобщиха партньорите на полския производител.

Коментар