БТК избра основен дилър за услугите си в цялата страна

Национална поща M&BM Express става основен дилър на БТК и ще предлага ексклузивно услугите на телекома в своите 34 офиса в страната.

Клиентите на БТК ще могат да плащат в брой сметките на фиксираните си телефони, да заявят ADSL пакет, да открият домашен или офис телефон, да активират или презаредят предплатен стартов пакет, както и да си купят фонокарти или електронни ваучери за предплатената услуга на БТК чрез търговската мрежа на M&BM Express.

Скоро се очаква в предлаганите услуги да се включи плащането на сметки за абонатите на vivatel, съобщиха от телекома.

"Екипът ни работи в две направления: обновяване на собствената търговска мрежа на БТК и разширяване на присъствието ни в дилърските магазини", заяви Георги Тодоров, старши експерт "Дистрибуция фиксирани услуги" в БТК.

С офисите на M&BM Express продуктите и услугите, които БТК и vivatel предлагат, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и на неговите дилъри в страната. До края на 2010 г. се очаква M&BM Express да разполага с над 130 пощенски офиса в България, а до края на 2014 г. дружеството ще има пълно покритие на територията на страната.

Коментар