AutoTRAX DEX-PCB – опростява дизайна на печатни платки

AutoTRAX DEX-PCB поддържа триизмерна визуализация на проектите
(екранна снимка: AutoTRAX DEX-PCB )

Ако искате да проектирате или изграждате различни електронни продукти или компоненти, вероятно ще се нуждаете от специализиран софтуер. AAutoTRAX DEX-PCB е богата на функции програма, създадена да улесни работата на инженерите, които се занимават с дизайн на електроника.

Този софтуер предоставя комплексна среда за проектиране на печатни платки (PCB) без значителни усилия. Поддържа 3D визуализация, така че можете да видите кои компоненти къде са свързани и да направите подходящи корекции според ситуацията. Програмата ще ви спести притесненията за непълни дизайни, нарушения на правилата или разхлабени кабели.

AutoTRAX DEX-PCB съдържа голям набор от инструменти и позволява на проектантите да създават собствени дизайни по два различни начина: като използват наличните си дизайнерски схеми или разчитат на вградения компонент Part Creator.

След като приключите с промените в дизайна, можете да създадете окончателната форма на печатната платка. Програмата използва вашия йерархичен дизайн и го попълва с компоненти. Рутирането на платката може да се извърши по два начина – автоматично или ръчно.

Проектът, създаден с AutoTRAX DEX-PCB, може да бъде експортиран в стандартен XML документ и да се обработва от друг подобен софтуер, в случай че трябва да извършите допълнителни операции. Това дава възможност както сами да прочетете файла, така и да използвате други програми, за да декриптирате съдържащите се данни и да ги обработвате безпроблемно.

Като цяло, AutoTRAX Design Express е практично приложение, което може да ви помогне да проектирате печатни платки (PCB) без значителни усилия. Включва широк набор от инструменти за опростяване на работата и поддържа експорт на проектите в XML файлове, така че да ги обработвате и с други програми, ако е необходимо.

Даунлоуд: AutoTRAX DEX-PCB

Коментар