Philips 243S1 – монитор за комфортна работа

24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 поддържа резолюция Full HD
(снимка: Philips Monitors)

Новият монитор Philips 243S1 е създаден да издържи на предизвикателствата на ежедневната работа – да предлага солидност, комфорт и удобство за потребителя. Моделът идва с всички подходящи функции и комбинира удобно потребителско преживяване, много добро качество на картината и издръжливост.

24-инчовият IPS панел на Philips 243S1 поддържа резолюция Full HD. Опцията за USB-C свързване и вградената докинг станция позволяват изпълнение на всякакви задачи без затруднения.

Множество варианти за свързване

Philips 243S1 предоставя множество варианти за свързване. С помощта на USB-C докинг станцията мониторът зарежда, прехвърля данни и осъществява връзка с лаптопа по едно и също време. Тънкият, симетричен USB-C конектор позволява лесно свързване с един кабел, който пренася данни със супер скорост, захранва и презарежда (до 65W) преносимия компютър директно от монитора.

USB-C позволява също лесно свързване и при конфигурации с повече от един дисплей. Така по-изчистените работни пространства са по-лесни за подреждане, благодарение на предимствата на USB-C.

С множество опции за свързване, Philips 243S1 изпълнява с лекота всякакви задачи
(снимка: Philips Monitors)

В допълнение Philips 243S1 разполага с вграден RJ-45 Ethernet порт за сигурност на данните, както и с HDMI 1.4, DP 1.2 и 4 USB-A за лесно свързване на периферия и други устройства.

Ергономична стойка

Проектиран с мисълта за добрата кондиция на потребителя, този Philip модел е снабден със SmartErgo Base стойка, която позволява ергономични настройки и дава възможност на потребителите да позиционират монитора точно в желаната позиция. Те могат да го накланят (+25/-5 градуса), завъртат (+180/-180 градуса) и настройват по височина (до 130 мм) до постигане на идеалната зрителна поза.

Стойката позволява ергономични настройки за желаното позициониране на монитора
(снимка: Philips Monitors)

Комфортът заедно с ергономичните настройки и някои добри навици за вземане на кратки почивки далеч от екрана могат да облекчат физическото натоварване при дългия работен ден. В допълнение, работата в подходяща поза увеличава продуктивността и позволява на потребителите да бъдат по-фокусирани.

Щадящ очите

Прекарването на часове пред дисплея може да доведе до умора, парене и зачервяване на очите – това са някои от основните симптоми на така наречения CVS (Синдром на компютърното зрение). За да намали ефективно натоварването на очите и да гарантира добрата кондиция на потребителя, Philips 243S1 отговаря на стандарта TÜV Rheinland Eye Comfort и елиминира напрежението без смущаващи отражения.

Няколко иновативни технологии, вградени във Philips 243S1, щадят очите
(снимка: Philips Monitors)

Моделът предлага широки ъгли на видимост, без влошаване на качеството на картината при наблюдение под различни ъгли. Комфортното зрително преживяване е възможно и благодарение на технологията Flicker-Free, LowBlue режима и четенето като от хартия в режима EasyRead.

В комбинация тези иновативни характеристики гарантират стабилна, щадяща очите продуктивност по време на дългите работни часове.

Наличност и цена

24-инчовият монитор Philips 243S1 е нов модел, който е наличен в търговската мрежа у нас от януари на препоръчителна крайна цена от 645 лв. с включен ДДС.

Коментар