moto g200 5G – с първокласна камера и най-бързия чипсет

6,8-инчовият FHD+ дисплей на moto g200 5G се опреснява с честота 144 Hz
(снимка: Motorola)

На българския пазар отскоро е достъпен нов, впечатляващ moto g смартфон. Моделът moto g200 5G е един от най-достъпните като цена с мобилна платформа Snapdragon 888+ 5G, насочен към потребители, които искат производителност на ниво флагман и 5G скорости. Цената на смартфона е 799 лв.

Стилното устройство съчетава първокласна система от камери, поглъщащ дисплей, усъвършенствано безжично аудио и трансформиращи възможности на платформата за десктоп функционалност Ready For.

moto g200 5G идва с най-бързия чипсет на пазара – Snapdragon 888+ 5G Mobile Platform. С него потребителите могат да играят игри с изкуствен интелект, които реагират с 20% по-бързо на докосване, благодарение на технологията Snapdragon Elite Gaming, която пренася игрите на ниво настолен компютър на мобилни устройства и осигурява 20% по-бързо графично изобразяване. Устройството поддържа 5G свързаност и най-бързите в индустрията безжични комуникации Wi-Fi 6E.

moto g200 5G работи под управление на операционна система Android 11
(снимка: Motorola)

Мобилната платформа на Snapdragon осигурява и подобрено безжично аудио изживяване с Motorola смартфоните. Технологията Snapdragon Sound дава на потребителите музика с висока резолюция, кристално чисти гласови повиквания и забавления без забавяне, при това с удължен живот на батерията.

Motorola си партнира и с Dolby, за да въведе в своят нов смартфон и технологията Dolby Atmos. С подобрена дълбочина и яснота на звука Dolby Atmos предлага триизмерно слушане.

Snapdragon 888+ придава мощни функции и на 6,8-инчовия FHD+ Max Vision дисплей. Високата честота на опресняване от 144 Hz прави игрите и гледането на видео съдържание на телефона изключително приятно изживяване. Сертификатите DCI-P3 и HDR10 осигуряват 25% по-голям диапазон, така че съдържанието да има кристални цветове с подобрена яркост и контраст, а картината да изглежда точно както трябва – жива и реалистична.

„Под капака” на moto g200 5G е бързият чипсет Snapfragon 888+ 5G
(снимка: Motorola)

moto g200 5G е оборудван с най-усъвършенстваната система от камери за moto g устройство – същата система е включена и в семейството motorola edge. Звездата на шоуто е 108MP камерата с ултрависока разделителна способност, която не само улавя повече детайли във всяка снимка, но и подобрява качеството на цифровото увеличение. Освен това технологията Ultra Pixel binning осигурява 9 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина.

Резултатът от тази система са изключително ясни и ярки изображения – дори при най-неблагоприятните условия. Мoto g200 5G идва и с друг усъвършенстван сензор, който предоставя ултраширока и макро перспективи. Сензорът за дълбочина работи в комбинация с основната камера за автоматично замъгляване на фона.

Новият смартфон е оборудван с най-мощната система от камери за moto g устройство
(снимка: Motorola)

Екипът на Motorola се е погрижил moto g200 5G да записва видеоклипове с кинематографично качество с най-високата възможна резолюция на видеоклипове за смартфон днес – 8K. Устройството съдържа и страхотен софтуер за видео, който позволява на потребителите да разгърнат креативността си. Пример за това е режима за двойно заснемане – с използване и на предната, и на задната камера. Тази функция се отнася както за видео заснемане, така и за създаване на снимково съдържание.

Опцията за супер забавен режим дава възможност за видеозапис с висока разделителна способност, скорост до 960 кадъра в секунда и забавяне на действието, което показва детайли, които очите биха пропуснали при нормална скорост.

moto g200 5G впечатлява и с елегантния си дизайн и сатенено матово покритие
(снимка: Motorola)

Вградената памет от цели 128GB/256GB UFS 3.1 позволява незабавен достъп до любимите снимки, филми, приложения и игри. Освен това паметта LPDDR5 осигурява производителност от следващо поколение и пикова пропускателна способност от 51,2GB/s и 16% по-бърза обработка на данни.

Moto g200 5G прави впечатление и с елегантен дизайн – сатененото матово покритие добавя допълнителна нотка на стил и изтънченост, а водоотблъскващият дизайн защитава устройството едновременно отвътре и отвън.

Moto g200 е наличен за покупни в търговската мрежа у нас на цени от 799 лв. с включен ДДС за конфигурация 8GB/128GB и операционна система Android 11. Гаранцията на модела е 24 месеца.

Коментар