Emsisoft Emergency Kit – открива и премахва злонамерен софтуер

Потребителският интерфейс е изчистен, с ясни насоки за сканиране по лесен начин
(екранна снимка: Emsisoft Emergency Kit)

Компютрите са под постоянна заплаха от вируси, руткитове, ботове, троянски коне, шпионски софтуер и друг злонамерен софтуер. Затова използването на ефикасно решение за сигурност е задължително.

Emsisoft Emergency Kit се състои се от множество приложения, предназначени да държат компютъра в безопасност, заедно с ценните документи и личната информация. На практика, този пакет пази компютъра от всички видове злонамерен софтуер.

Основното приложение е Emsisoft Emergency Kit Scanner – то открива шпионски софтуер, рекламен софтуер, вируси, червеи, троянски коне, кийлогъри и други злонамерени програми. Ако бъдат открити компоненти на злонамерен софтуер, можете да изберете да ги поставите под карантина и да ги изтриете.

Всеки от четирите типа сканиране осигурява прецизни резултати и се приспособява към всяка ситуация. Можете да пуснете бързо сканиране на активните програми и за следи от шпионски софтуер, дълбоко сканиране на системата, както и целенасочено почистване за конкретни типове файлове.

Що се отнася до потребителския интерфейс, той е изчистен, изчерпателен и дава ясни насоки, за да извършите сканирането по прост начин. От гледна точка на гъвкавостта, ако сте системен администратор или експерт по сигурността, ще се радвате да узнаете, че Emsisoft Emergency Kit може да се пуска и от командния ред.

Компонентът HiJackFree ще послужи на опитните потребители. Той позволява ръчно откриване и премахване на шпионски софтуер, похитители, червеи, троянски коне и рекламен софтуер, открити в процеси, портове, в автоматичното стартиране, услугите и системната конфигурация.

Справянето със сложни инфекции не е проблем за Emsisoft Emergency Kit. Друг от неговите компоненти, BlitzBlank, позволява премахване на злонамерен софтуер, който се е вкоренил дълбоко в системата. Изтрива за постоянно заразените файлове, записи в системния регистър и драйвери по време на зареждане.

В заключение, независимо дали просто сърфирате в интернет или се сблъсквате със сложни атаки на злонамерен софтуер ежедневно, Emsisoft Emergency Kit може да ви помогне да се справите с всеки проблем.

Даунлоуд: Emsisoft Emergency Kit

Коментар