Loaris Trojan Remover – открива и премахва малуер

Loaris Trojan Remover предлага и възможност за възстановяване на пораженията от малуер

Loaris Trojan Remover Scan е софтуер, предназначен основно за откриване и премахване на малуер от компютъра, като включва и няколко други полезни инструмента.

Програмата е способна да се справи с широк спектър от малуер инфекции, за да поддържа системата чиста и обезопасена. В допълнение, наличните инструменти могат да се използват за отмяна на някои модификации, направени от злонамерения софтуер, и събиране на информация от системата.

Loaris Trojan Remover има интуитивен интерфейс и за всеки потребител ще бъде лесно да сканира и изчисти системата от малуер инфекции. Но безплатната версия на програмата дава възможност само за сканиране, докато за премахване на инфекциите е необходимо закупуване на лиценз.

Злонамереният софтуер може да промени настройките на браузъра, да направи промени в хост файловете и дори да блокира ъпдейтите на Windows. За щастие, Loaris Trojan Remover е способна да възстанови първоначалното състояние само с няколко клика на мишката.

Освен това Loaris Trojan Remover генерира подробен лог файл, който включва информация за изпълняваните процеси, услуги и програмите, стартиращи по време на зареждане на системата, което е много ценно за целите на диагностиката.

Потребителят има избор как да третира откритите заплахи за сигурността – да ги маркира като фалшиви, да ги игнорира, да ги изтрие или постави в карантина. Множество параметри за сканирането също подлежат на настройка от потребителя, вкл. изключване на някои файлове от процеса на сканиране.

Даунлоуд: Loaris Trojan Remover

Коментар