Panda Dome Advanced – пълна защита плюс екстри

Богата на функции, тази програма предпазва от всички основни опасности
(екранна снимка: Panda Dome Advanced)

Увлечени по новите технологии и интернет, понякога сме склонни да пренебрегваме техния вреден потенциал. Panda Dome Advanced е софтуер, който балансира тези два аспекта, тъй като позволява сърфиране на воля в интернет, като същевременно се грижи дигиталният ни живот да не бъде компрометиран.

Известeн по-рано като Panda Internet Security, софтуерът Panda Dome Advanced e пакет за сигурност, предназначен да се грижи за всички аспекти на взаимодействието с Windows – както офлайн, така и онлайн. Като се фокусира върху осигуряването на безопасна среда, докато сърфирате в мрежата, програмата включва впечатляващ набор от инструменти, които гарантират висока степен на персонализиране.

С помощта на този софтуер можете да идентифицирате рисковете, на които сте изложени, и да предприемете действия срещу заплахите. И докато програмата е в състояние да автоматизира всички задачи, тя все още предлага и пълен контрол върху поведението си, така че да не пречи на производителността при никакви обстоятелства.

Panda Dome Advanced интегрира в себе си надеждна антивирусна защита, която ви позволява да извършвате персонализирани или пълни сканирания, да премествате подозрителни файлове в карантина, както и да преглеждате отчети. Освен това е налична възможност за планирано сканиране.

В допълнение, програмата защитава вашата самоличност с помощта на VPN компонент, който ви позволява да се свържете с виртуален сървър по избор и предлага статистика за използването на данни.

Наред с това, Panda Dome Advanced прилага мерки за безопасност, като блокира страници за фишинг и злонамерен софтуер. Подобна защита може да е ефективна срещу неизвестни програми и заразени USB устройства.

Wi-Fi защитата също е в списъка с функции, които програмата предлага и в случай, че искате да попречите на кейлогърите да ви наблюдават, обръщането към интегрираната виртуална клавиатура би трябвало да реши проблема.

В случай, че сте родител, загрижен за съдържанието, до което децата имат достъп, Panda Dome Advanced отново се притичва на помощ. Цял раздел в програмата е посветен на родителския контрол – можете да преглеждате различна информация в най-посещаваните уебсайтове и да забраните на децата достъп до всичко от сайтове за запознанства до такива за чат, игри и наркотици.

Софтуерът на Panda ще ви направи почти неуязвими за рансъмуер и вируси, произхождащи от интернет, подозрителни програми и какво ли още не. Тази богата на функции програма е в състояние да се пребори с всички основни опасности, на които е изложен вашият дигитален живот, и ви подава ръка, когато се опитвате да създадете онлайн среда, която не само е безопасна, но и удобна.

Даунлоуд: Panda Dome Advanced (пробна версия за 1 месец )

Коментар