Nokia T20 – Android таблет за всички нужди

Nokia T20 e Android таблет с 10,4-инчов екран за всякакви приложения
(снимка: HMD Global)

Nokia T20, първият таблет на HMD Global, предлага разнообразие от функции за всички нужди на потребителите. Моделът вече е достъпен за предварителни поръчки в България.

Таблетът идва с 10,4-инчов 2K екран (1200х1200 пиксела) с подсилено стъкло, алуминиев гръб, пространствено OZO Audio, OZO Playback, стерео говорители и мощна 8200 mAh батерия с дълъг живот за работа, обучение и развлечения.

Както при телефоните Nokia, сигурността и софтуерът остават основен фокус и в новата продуктова категория на HMD Global. Таблетът Nokia T20 се предлага с гарантирани 2 години актуализации на Android, заедно с 3 години месечни ъпдейти на сигурността.

Nokia T20 е идеален за гледане на филми, игри и развлечения
(снимка: HMD Global)

Що се отнася до времето, прекарано пред екрана, предпазването на децата от прекомерна употреба на устройствата е също толкова важно, колкото и обучението и развиването на креативността им. Затова Nokia T20 е сертифициран за синя светлина, за да бъде максимално щадящ за очите при продължително ползване.

Таблетът разполага и с режим Google Kids Space за най-малките, в който те могат да разглеждат и ползват приложения, книги и видеоклипове и така да стимулират любопитните си умове. Google Kids Space работи паралелно с Google профила на детето, за чието управление е предвидена опцията за родителски контрол на Family Link.

Nokia T20 се предлага с гарантирани 2 години актуализации на Android
(снимка: HMD Global)

Новият Nokia T20 е проектиран със скандинавска философия по отношение на дизайна – семпъл и изчистен силует, в който всеки детайл, ръб и повърхностно покритие хармонират и създават усещане за лекота при ползване. Солидната метална конструкция на корпуса и полираната рамка на 3D дисплея прикрепят идеално големия екран към тънкото метално тяло за по-висока физическа издръжливост.

Специално създаденият подсилен калъф на Nokia T20 носи допълнителна защита и приляга плътно към устройството. Флип капакът е с адаптивен дизайн, може да се ползва като стойка и поддържа таблета в отлично състояние.

Nokia T20 е подходящо устройство и за делови видеоразговори
(снимка: HMD Global)

Това устройство дава свобода на потребителите, благодарение на дългия живот на неговата мощна 8200 mAh батерия. Тя позволява 15 часа сърфиране в мрежата, седем часа конферентни разговори или 10 часа гледане на филми. Таблетът се предлага и с опция за ускорено зареждане.

И при гледане на филми, и при игри, детайлите се открояват ярко на 2K дисплея на Nokia T20. Таблетът е пригоден да се справя и с все по-актуалните видеоконференции – от важни бизнес срещи до участие във виртуални викторини. Разполага с две камери – задна 8MP и предна 5MP.

Подсиленият калъф на Nokia T20 приляга плътно и носи допълнителна защита
(снимка: HMD Global)

В свободното си време можете да се насладете на аудиокнига с децата или на любимата си музика с отлично качество на звука. Благодарение на стерео високоговорителите с OZO Playback, ще се потопите в завладяваща звукова среда. С двойните микрофони пък можете да сте сигурни, че ще бъдете чути дори в шумна среда.

Nokia T20 е наличен за поръчки на промо цена в комплект с предпазен флип калъф в търговската мрежа у нас. Wi-Fi версията на таблета с предварително инсталирана версия Android 12 струва 429 лв. с включен ДДС за конфигурация 3GB/32GB, цвят Deep Ocean.

Коментари по темата: „Nokia T20 – Android таблет за всички нужди”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Таблетът е перфектен, за пия пари направо е пушка!

  2. fg

    Много ви е стара новината

Коментар