2-млн. потребител на Portalimoti.com ще спечели екскурзия за двама в чужбина

Днес, 6 ноември 2006 г., екипът на Националната мрежа за недвижими имоти www.Portalimoti.com, стартира информационна кампания “Ти си 2-милионният потребител”, като победителят ще получи награда – екскурзия за двама в чужбина! Кампанията е насочена към всички Интернет – потребители.
От мрежата съобщават, че е необходимо, още със старта на кампанията, посетителите на портала да проверяват какво показва брояча, който се намира над големия банер на заглавната страница. Шансовете, казват те, за всеки един посетител са повече, от колкото могат да се очакват.
Ако при влизането в портала, над банера пише: ВИЕ СТЕ ПОСЕТИТЕЛ 2 000 000, това автоматично ви прави победител и екскурзията е ваша – съветват от екипа на Националната мрежа и допълват – Ако имате щастието това да ви се случи, запазете спокойствие и копирайте цялата заглавна страница на портала, така, че да се вижда броячът над банера, на който пише ВИЕ СТЕ ПОСЕТИТЕЛ 2 000 000. Запазете я в компютъра си, след което изпратете това ценно “доказателство” на e-мейлadmin@Portalimoti.com, за да получите наградата – екскурзия за двама в чужбина.
Или се обадете на тел. 02/ 989 02 51 за повече подробности.
От Националната Мрежа за недвижими имоти твърдят, че ако се изпусне момента за брояча за кампанията “Ти си 2-милионният потребител”, посетителите на мрежата имат неограничен ежеседмичен шанс за екскурзия, като си купуват списание Българските имоти/Bulgarian Real Estate. Във всеки брой, всяка неделя, се публикува талон, който може да се попълва и изпраща на редакционния адрес.
Списанието се разпространява в цялата страна и илюстрира най-атрактивните оферти, получени, както в уеб портала на "Националната мрежа за недвижими имоти", така и в редакцията му.  
В момента Националната Мрежа за недвижими имоти www.Portalimoti.com съдържа над 170 000 оферти за покупко-продажби и наеми на имоти в България.

Коментар