Logitech Pro X Superlight – лека и бърза геймърска мишка

Pink Pro X Superlight се отличава със силно усъвършенстван механичен дизайн
(снимка: Logitech G)

Logitech G, марка на Logitech за геймърски технологии и оборудване, обяви наличието на пазара на своята най-лека и бърза Pro геймърска мишка в розово. Топ моделът Pink Pro X Superlight идва с безжична технология LightSpeed, Hero 25K сензор и силно усъвършенстван механичен дизайн. Моделът се превърна в новия еталон за най-елитните световни професионалисти в електронните спортове, подчертават от компанията.

За да посрещне изискванията на състезателните игри, Pro X Superlight е проектирана с изключително внимание, за да може теглото да бъде намалено, а представянето подобрено. Мишката тежи само 63 грама и е почти 25% по-лека от стандартния модел Pro Wireless.

Pro X Superlight използва отзивчива 2,4 GHz LightSpeed безжична технология
(снимка: Logitech G)

В допълнение, Pro X Superlight има отзивчива 2,4 GHz LightSpeed безжична технология за гладка игра и до 70 часа живот на батерията. Новата мишка идва с големи, невлияещи на придвижването PTFE крака с ниско триене, което осигурява желаната от играчите прецизност, скорост и маневреност.

Pro X Superlight е снабдена със сензор Logitech G Hero 25K с 25,600 dpi, първият в индустрията сензор за мишка, който може да проследи движения на разстояние по-малко от микрон – около 1/50-та от дебелината на човешки косъм – без компромис с точността. Сензорът прави това без изглаждане и без отчитане на фалшиви и паразитни движения.

Мишката Pro X Superlight е снабдена със сензор G Hero 25K с 25 600 dpi
(снимка: Logitech G)

Сензорът Hero 25K използва интелигентно управление на консумацията на енергия и постоянно настройва скоростта на отчитане на изображения в зависимост от движението на мишката с цел намаляване на енергопотреблението. Дори при високи dpi, Hero е 10X по-ефективен от предишните сензори Logitech G.

Мишката Pink Pro X Superlight е налична на българския пазар от днес на препоръчителна крайна цена от 310 лв. с ДДС.

Коментар