АСБИС започва дистрибуция на A10 Networks в България

Технологиите на A10 Networks помагат на корпоративните клиенти да поемат контрол над облачните среди и да се подготвят за 5G свързаността
(снимка: CC0 Public Domain)

По-малко от година след старта на партньорството между ИТ дистрибутора ASBIS Enterproses и A10 Networks двете компании разшириха споразумението си и то вече обхваща териториите на България и Словакия.

ASBIS започна партньорство с производителя на решения за защита на приложения A10 Networks в края на 2020 година. Първоначално A10 Networks предостави права за дистрибуция на ASBIS за страните от Балтийския регион – Литва, Латвия и Естония.

Съвместната работа в периода до началото на 2022 г. се оказа ползотворна и двете компании решиха да разширят партньорската си мрежа си на териториите на България и Словакия, съобщиха от местния офис на АСБИС.

A10 Networks доставя решения за защита на приложения, които могат да работят еднакво добре във физически, облачно-базирани или хибридни мрежи. АСБИС, от своя страна, предлага на партньорите си технологията за защита както на приложения за дейта центъра, така и на цели мрежи, като им осигурява бързи, сигурни и винаги налични услуги.

Технологиите на A10 Networks помагат на корпоративните клиенти да поемат контрол над облачните среди, като по този начин получават високо ниво на сигурност, опростен начин за управление на приложенията и се подготвят за 5G свързаност.

„Вече можем да предоставим висококласни решения за защита на приложенията на нашите клиенти в България и Словакия. Партньорството ни с A10 Networks на нови пазари е още една стъпка към растежа ни като Value Added Distributor”, коментира Марек Хорил, продуктов маркетинг директор в ASBIS Enterprises.

Коментар