БТК и vivatel се обединиха под ново, единно име

Vivacom e новото име на телекомуникационна компания, която обединява услугите и екипите на БТК и vivatel.

Това е последният етап от сливането на двaта телекома, които се превръщат в компания с единна визия, обединен екип и пълно портфолио от телекомуникационни услуги с обща корпоративна идентичност, стана ясно днес.  

Vivacom ще предложи на потребителите у нас обединена услуга от ново поколение. Конвергираните услуги на компанията включват интернет, фиксирани и мобилни комуникации.

Фиксираните и мобилни телефонни услуги ще носят наименованието Viivacom, a новото име на БТК ADSL е Vivacom Net.

Ребрандирането е част от стратегията за трансформация на БТК от техническа към клиентски ориентирана компания, посочиха от най-стария български телеком.

В началото на 2010 година обединеният екип на Vivacom ще се премести в нова сграда, а всички магазини на компанията ще се ребрандират до края на октомври 2009.

Наскоро компанията придоби една от водещите вериги магазини за мобилни технологии 2Be, чиито магазини също се интегрират в търговската мрежа на Vivacom.  

Сливането на БТК и дъщерното й дружество БТК Мобайл (vivatel) започна в края на септември миналата година и беше финализирано през януари. Целта бе да се подобри ефективността на управлението, да се оптимизират разходите и да осигури устойчив ръст.

по темата: „БТК и vivatel се обединиха под ново, единно име”

добавете коментар...

  1. Бени Лава

    http://www.vivacom.com – освен доста куцото прес съобщение, доста плитка кражба на идеи:-)

Коментар