Съвсем скоро дългоочакваното събитие Webit ще е факт!

София, 10 Септември, 2009 – Остава по-малко от месец до събитието Webit  – първото за Югоизточна Европа изложение за дигитален маркетинг и интернет бизнес. Webit  ще се проведе на 7 и 8 октомври 2009 г. в Националния Дворец на Културата в София, оргазизирано от e-Academy, първия по рода си на Балканите международен образователен институт с правителствен лиценз за център за професионално обучение в областите управление и е-маркетинг.

Събитието ще се проведе в две части – изложение и конференция.

Конферентната част на Webit е съставена от разнообразни дискуционни панела, на които ще присъсрват водещи представители на Google, eBay, PayPal, Guardian, America Online, Bytemobile, Coca Cola, Gemius, IAB Europe, Световната Мобайл Маркетинг Асоциация и много други. Те ще говорят по теми на съвременните интегрирани маркетинг комуникации и на дигиталната социална среда като например мобилен маркетинг,  бъдещето на онлайн рекламата и интернет маркетинга, елекронна търговия, как да се продава успешно в интернет, изследвания на поведението на потребителите онлайн, медийни изследвания, маркетинг за социални мрежи и много други.

До 17 септември можете да направите резервация за панелите и презентациите с 30% отстъпка онлайн на на www.webit.bg.

Изложбената част на Webit предоставя възможност на фирмите експерт в областта на дигиталните технологии да представят своите услуги и дейности. “Моделът на организация на WEBIT следва световни стандарти. Като организатор e-Academy ще създаде възможност на всички големи компании от региона да бъдат представени и да се презентират под една или друга форма, за да бъдат забелязани” споделя Пламен Русев, Председател на e-Academy и основател на design.bg.

Коментар