Мусала Софт за втора поредна година участва на БАИТ ЕКСПО

За втора поредна година Мусала Софт участва на най-голямото специализирано изложение по информационни технологии в България – БАИТ ЕКСПО 2006. Събитието се проведе в Интер Експо Център и отбеляза единадесетото си издание. Организатор на изложението е Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).
 
Мусала Софт представи опита си в разработване на решения в две ключови за развитието на модерното предприятие области – решения за Управление на идентичността (Identity Management) и Колаборативни портални решения (Collaborative Portal Solutions).
 
Решенията за управление на идентичността са важен елемент от корпоративната сигурност на всяка фирма. Те подпомагат контрола на достъпа до информация и управлението на ролите в организациите и намаляват разходите за администриране на вътрешните системи. Колаборативните портали от своя страна дават възможност за удобен, персонализиран достъп до интегрираните бизнес процеси в организацията и по този начин повишават продуктивността на персонала.
 
„След поредицата от значими международни и национални изложения, с участието си на БАИТ ЕКСПО Мусала Софт направи успешен завършек на представянето си на подобни форуми за 2006г. Ще продължим активно да участваме на тези събития и да представяме както нашата фирма, така и България като надежден бизнес партньор. ИТ индустрията в България се развива бързо и повишава конкурентоспособността си. Изложенията и панаирите са местата, където нашите послания достигат най-бързо до най-широка аудитория.” – коментира Делян Лилов, Изпълнителен директор на Мусала Софт.

Коментар