Мултирама се разраства и празнува рожден ден

Мултирама, една от най–големите вериги магазини за компютри и IТ в Гърция с над 76 магазина, отбелязва своята успешна първа година и на българския пазар. За да отбележи радостното събитие, Мултирама подготви специални оферти за своите клиенти, които ще бъдат актуални от 7 до 15 ноември 2006г.
Магазинът на Мултирама се намира в сърцето на ІТ пазара в София (ул. Солунска 2) и заема площ от близо 850 кв.м., разпределена на два етажа. Повече от 220 000 души досега са посетили магазина, запознали са се с предлаганите стоки и услуги и най – вече са потърсили експертното мнение на служителите на компанията, заявявайки по този начин, че Мултирама е търсен и вече добре познат партньор на българския потребител.
Този факт се потвърждава ясно и от наскоро проведените маркетингови проучвания, които показват, че марката Мултирама е също толкова добре разпознаваема, колкото и компании от същия сектор, които присъстват на българския пазар от 6 години, например. „Тези данни затвърждават нашата маркетингова и търговска стратегия, доказвайки, че позиционирането на компанията е правилно и потребителите са оценили нашия нов подход към предлагането на допълнителни услуги към ИТ продуктите. В Мултирама гарантираме уникално и прецизно обслужване, като ще продължим да осигуряваме високо качество и  водещи технологични продукти и услуги на конкурентни и достъпни цени. Наша цел е и клиентите да разпознават служителите в магазина като свой личен ІТ консултант” – каза г-н Валентин Кунторов, Управител на Мултирама България ООД.
На всеки клиент е предоставена уникалната възможност на място да изпробва, да поиграе и дори да поработи с широката гама от високотехнологични ІТ продукти. Всеки потребител може да намери широка гама от компютри, лаптопи, монитори, дигитални камери, части за компютри и аксесоари и още много други продукти от света на технологиите. Освен това самия клиент има възможност да посочи подходяща за неговите нужди конфигурация за компютър или лаптоп с помощта и съветите на специалните консултанти на Мултирама.
Направените за по – малко от 1 година инвестиции от Мултирама в България възлизат на стойност 1 милион Евро. В различните отдели на компанията работят над 60 български специалисти. До края на годината се очаква нетните приходи от продажби на стоки да надхвърли 3 милиона евро, а инвестиционният план за следващите 5 години включва и откриването на нови магазини.

Коментар