Как да верифицирате сметката си в Bet365?

Bet365 използва SSL технология, за да защити потребителските данни и транзакциите

Важно е да верифицирате сметката си в Bet365, за да можете да изтеглите парите си, когато пожелаете. Без попълване на KYC не можете да изтеглите никакви средства. Bet365 трябва да гарантира сигурността на Вашите средства, както и да спазва изискванията на регулаторните органи и затова няма как да заобиколите този процес. Научете как да реализирате лесно верификация на сметка в Bet365, като следвате няколко прости стъпки.

За съжаление, няма как да прескочите проверката KYC. Всъщност тази проверка може да бъде премината за много кратък период от време, но само ако знаете как да го направите. И тук идва най-важният съвет за успешното преминаване на верификацията – когато откривате сметката си при букмейкъра, трябва да предоставите само валидни данни за вас.

Незабавен процес на проверка на Bet365

Влезте в Bet365 и кликнете върху „Услуги”. След това трябва да изберете „Членове” от менюто.

Отидете в раздел „Моята сметка”, където ще има опция „Познай своя клиент”. Изберете „Паспортна проверка”. Прочетете инструкциите и въведете номера на паспорта си. Изпратете го, за да завършите своя KYC.

Вашият KYC ще бъде завършен по най-бързия възможен начин, като използвате този метод, но има и някои други начини, които можете да опитате.

Как да верифицирате акаунта си в Bet365 чрез чат на живо?

Отидете в чата на живо на Bet365 и кажете на агента, че искате да верифицирате сметката си. Ще трябва да споделите 4-цифрения си код за сигурност с агента. Изберете Вашия паспорт като метод за верифициране на сметката Ви и споделете номера на паспорта си.

Агентът ще направи останалото и вашият KYC е завършен.

Можете също така да изберете да верифицирате сметката си в Bet365 чрез имейл или по пощата. Както можете да очаквате, методът по пощата ще отнеме най-много време. За верификацията по имейл просто изпратете четирицифрения си номер за верификация и снимка на паспорта си. Това може да отнеме няколко дни, но не е необходимо да правите нищо друго.

Завършването на процеса KYC не е трудно, след като знаете как, но твърде много хора продължават да го пренебрегват, докато не се наложи. Съветваме ви да завършите процеса KYC, преди да депозирате твърде голяма сума в който и да е уебсайт.

Още важни отговори на въпроси, свързани с верификацията

Както вече споменахме, времето за изчакване на отговор от Bet365 за вашата верификация може да варира – главно в зависимост от това кога сте изпратили документите си. Ако сте ги изпратили през работните дни, вероятно ще получите отговор в рамките на 24 часа, но максималното време за изчакване е до 5 работни дни.

Не сте длъжни да изпращате всички документи на екипа на Bet365, не сте длъжни да изпращате и цялата снимка на документите си. Всъщност можете да покриете информацията, която не е задължителна. Изброили сме всички документи, които можете да използвате, както и коя информация е задължителна.

Няма от какво да се притеснявате, че ще споделите личните си данни с Bet365. С технологията на Bet365 сте в пълна безопасност, а за да постави допълнителна сигурност, екипът на Bet365 използва само висококриптирана SSL технология, за да защити Вашите данни и транзакции.

съдържание от Casino Robots