Aerox 5 и 9 – най-леките мишки за гейминг и е-спорт

Новата серия Aerox мишки са свръхлеки, бързи, с атрактивно RGB осветление
(снимка: SteelSeries)

Нови модели ултралеки мишки, подходящи за игри от различни жанрове, пусна на пазара производителят на периферия за гейминг и електронни спортове SteelSeries. Атрактивните Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless имат свръх лек дизайн и бутони с възможност за персонализиране.

Трите нови попълнения към многократно награждаваната серия Aerox осигуряват скорост, прецизност и гъвкавост на геймърите. Свръхлекият структурен дизайн, който видяхме за първи път в Aerox 3, може да бъде намерен и в новите модели от серията –  Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless.

Уравнението е просто: по-малкото тегло = скорост и издръжливост, скорост и издръжливост = повече победи. Независимо от играта, всеки геймър търси предимство, възможност за по-добро представяне и първото място във всяко едно състезание. Изключително леката гама мишки Aerox позволява по-бързи движения, повече прецизност и по-малко умора, за да може винаги играчите да са на ниво, независимо колко дълъг е геймърският маратон.

Персонализирането е ключова характеристика на новите мишки. Играчите могат да настроят по свой вкус програмируемите бутони на Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless, за да имат незабавен достъп до всичко, което искат.

Aerox 5 се позиционира като най-леката мултижанрова мишка на планетата
(снимка: SteelSeries)

От специални клавишни комбинации за Fortnite или League of Legends до RGB осветление, което е синхронизирано със случващото се на екрана, новата серия мишки Aerox може да бъде персонализирана, за да отговаря на всеки стил на игра или дизайн на геймърска станция.

SteelSeries позиционира Aerox 5 като най-леката мултижанрова мишка на планетата – с тегло от едва 66 грама. Комбинирайки изключително лек дизайн с 9 програмируеми бутона, Aerox 5 дава на геймърите желаната гъвкавост и възможност за адаптация, независимо от играта, в която са се съсредоточили в момента.

Сензорът TrueMove Air и крачетата от 100% Virgin Grade PTFE гарантират, че всяко плъзгане е без усилие и се проследява с изключителна точност, докато превключватели Golden Micro IP54 гарантират, че всеки клик се изпълнява по начина, които геймърът иска.

Брилянтната подсветка PrismSync Lighting осигурява 3 RGB зони, а защитата AquaBarrier, която е с рейтинг IP54, предпазва мишката от вода, прах, замърсявания и други въздействия.

Aerox 5 Wireless залага на цялостна персонализация и безкомпромисна производителност. Тази мишка тежи само 74 грама, като същевременно осигурява до 180 часа живот на батерията. 15-минутно зареждане е достатъчно за 40+ часа гейминг.

Aerox 5 Wireless впечатлява с възможностите си за персонализация
(снимка: SteelSeries)

Използвайки Quantum 2.0 Wireless и Bluetooth свързаност, геймърите могат да играят свободно, на различни устройства и за по-дълго. Деветте програмируеми бутона и въздушният сензор TrueMove осигуряват изключителни прецизност и точност.

И накрая, Aerox 9 Wireless идва с претенцията за най-добрата MOBA и MMO мишка на пазара. Тя тежи само 89 грама, но в този минималистичен корпус са скрити 12 програмируеми бутона.

Ключови характеристики на модела са още Quantum 2.0 Wireless и Bluetooth свързаност, превключватели от следващо поколение Golden Micro IP54 (издържащи до 80 милиона щраквания), сензор за игри TrueMove Air и защита AquaBarrier с рейтинг IP54.

В минималистичен корпус на Aerox 9 Wireless са скрити 12 програмируеми бутона
(снимка: SteelSeries)

Най-леката мишка, създадена за почитателите на MMO/MOBA игрите, осигурява до 180 часа живот на батерията, с възможности за бързо презареждане, давайки на геймърите 40+ часа само за 15 минути.

Новата продуктова гама Aerox може да се намери на препоръчителни цени от €89,99 за модела Aerox 5, €149,99 за Aerox 5 Wireless и €159,99 за Aerox 9 Wireless.

Коментар