Lift – вертикална безжична мишка на Logitech

57-градусовият вертикален дизайн на Lift осигурява релаксиращ захват
(снимка: Logitech)

Logitech създаде вертикална ергономична мишка Lift – тя е безжична и проектирана за комфорт на бюрото. Иновативният дизайн с естествени извивки пасва идеално на малки и средни по размер ръце и идва в три цвята: розов, бял и графитен. В графитен цвят се предлага и версия за работещите с лява ръка на пазарите в Северна Америка и Европа.

Lift е последното допълнение към Ergo серията на Logitech. Вертикалната ергономична мишка е създадена след няколко кампании тестове с потребители, включително в Logitech Ergo Lab, и носи знака на одобрение на водещи институции по ергономия.

Тази уникална мишка предлага върхова продуктивност в компактен дизайн, за да осигури комфорт на бюрото. Меките гумени захвати на Lift и уютната подложка за отмора на палеца поддържат ръцете в комфортна позиция в продължение на часове. 57-градусовият вертикален дизайн дава на потребителите, използващи дясна и лява ръка, релаксиращ захват и отнема напрежението от китката, докато позволява по-естествена поза на долната част на ръката.

Lift предлага продуктивност в компактен дизайн, за да осигури комфорт на бюрото
(снимка: Logitech)

Тихото магнитно колелце SmartWheel предлага едновременно скорост и прецизност за точни редакции ред по ред или бързо скролиране през документи. Lift може да бъде свързана мигновено и безжично с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS и Android операционни системи посредством Bluetooth Low Energy или сигурния USB приемник Logi Bolt.

С помощта на Logitech Flow потребителите могат да поддържат фокуса си през целия ден и лесно да управляват прехвърлянето на информация между 3 устройства с различни операционни системи.

Устойчивият дизайн на Lift означава, че отпечатъкът върху околната среда е намален до минимум. Някои пластмасови части на Lift са изработени от рециклирана пластмаса (PCR)  – 70% за графитената и 54% за розовата и бялата. PCR програмата на Logitech гарантира, че пластмасите от потребителските устройства получават втори живот след като престанат да бъдат използвани.

Магнитното колелце SmartWheel предлага едновременно скорост и прецизност
(снимка: Logitech)

Вертикалната ергономична мишка Lift е налична за покупки от Logitech.com, а до няколко дни се очаква и в ритейл веригите в страната. Препоръчителната крайна цена на мишката е 150 лв. с ДДС. Моделът Lift for Business също ще бъде налична за покупка през глобалния уебсайт.

Коментар