Класен софтуер за рисуване подсилва iPhone

Уникално мобилно приложение за дизайн на Autodesk предоставя високотехнологични инструменти за рисуване и скициране на притежателите на iPhone и iPod touch. Софтуерът SketchBook Mobile вече се предлага в магазина за приложения App Store, съобщи разработчикът.

Това е ново приложение за рисуване и чертаене на професионално ниво, което предлага пълен набор инструменти за скициране в рационализиран и интуитивен потребителски интерфейс, създаден специално за iPhone и плейъра iPod touch.

SketchBook Mobile App предоставя голяма част от мощността и функциите на десктоп приложението SketchBook Pro, тъй като използва същия енджин. Комбинацията от дигитални моливи, химикалки, маркери и аерографи, както и лесният за използване потребителски интерфейс позволяват на потребителите за създават всичко – от бързи скици до готови за печат арт проекти.

Sketchbook Mobile е нещо повече от забавно приложение за чертане и рисуване, то е инструмент за професионалните илюстратори и художници.

„Всичко, което ми е необходимо, е включено – усъвършенствани слоеве, импорт на снимки и множество четки с възможност за индивидуална настройка, включително моливи, бои, текстура и аерограф. И най-важното, всички инструменти симулират чувствителност на натиск, което дава  възможност за различна ширина и прозрачност на всеки от тях”, споделя Сюзан Мъртау, графичен дизайнер.

Създаденото в SketchBook Mobile съдържание може да бъде запазено като изображение и отворено в SketchBook Pro. В резултат на това, художници, дизайнери и любители могат да създадат по всяко време рисунка с мобилното приложение и да доразвият идеята си в SketchBook Pro.

SketchBook Mobile App може да бъде закупено за 2.99 долара от онлайн магазина App Store през iPhone и iPod touch.

Коментар