Нова програма от Infor за upgrade към последните версии на Syteline ERP

Infor Flex представлява пакет от продукти и услуги на Infor Global Solutions, които Фронтстеп България ще предложи на клиентите на Infor в България. С помощта на тази нова програма компаниите, ползващи Infor ERP SyteLine могат лесно и с минимални разходи да преминат на най-новата версия на продукта, докато клиентите на други Infor решения ще имат уникална възможност да мигрират при много добри финасови условия към Syteline ERP и да се възползват от други водещи решения на Infor.

С помощта на Infor Flex се минимизират разходите за лицензи, предлагат се значителни ползи като бърза методология за внедряване, с намалени такси за закупуване на допълнителни лицензи, модули или допълнителни решения.

От програмата могат да се възползват всички компании, притежаващи продукти на Infor, като за целта е необходимо да имат активен план за поддръжка  или да активират своя план за поддръжка.

Фронтстеп България ще предложи следните опции:

– Flex Upgrade – преминаване към най-новата версия на Infor ERP SyteLine с минимални или никакви разходи за лицензи и пакетна услуга по внедряване.

– Flex Exchange – замяна на текущият Infor продукт с Infor ERP SyteLine, като заплатят незначителна такса за прехвърляне на лицензи и много атрактивни цени за услуги по внедряване

Syteline е водещ и стратегически продукт на Infor базиран на модерни технологии като .Net, MS SQL Server, иновативни SOA възможности, като ролево базираното приложение Infor MyDay, разширена функционалност и по-добри възможности за работа, съобразени със специфичните бизнес нужди.

Коментар