Седма поредна година Сони работи благотворително в полза на обществото

29 септември 2009 г., София – За седма поредна година Сони работи благотворително в полза на обществото, като част от световната програма “Ден на благотворителния труд на Sony” (“Sony Global Volunteer Day”). В събота, 26-и септември, служителите на компанията се включиха в боядисването и освежаването на физкултурния салон в Средно специално училище с детска градина за деца с увреден слух ”Проф. д-р Дечо Денев”, гр. София.

През изминалите години екипът на Сони почиства и боядисва детски площадки в Южния парк и Докторската градина в столицата, работи благотворително в Детския пред- и пост-трансплантационен център за чернодробни трансплантации и Центъра за безнадзорни деца “Вяра, Надежда и Любов” в София.

“Под мотото „Някой се нуждае от теб”, Денят на благотворителния труд се е превърнал в традиция за нас. Водени от желанието да помогнем с доброволен труд и възможности, всяка година подпомагаме социални институции или обществено значими места”, коментира Ангел Кугийски, Регионален Мениджър за Албания, България, Македония.

Коментар