Футболната симулация FIFA 10 сбъдва мечтите

Очакваната с нетърпение футболна симулация FIFA 10 вече е достъпна в цяла Европа във версии за Playstation 2 и 3, Xbox 360, Wii, PC, PSP и мобилни телефони.

Новата технология Skilled Dribbling дава на играчите по-прецизен контрол над топката и безпрецедентна реакция, съобщиха от разпространителя на играта у нас – Пулсар ООД.

FIFA 10 ще включва бъдещи седмични обновявания за формата на играчите, трансфери, контузии, отстранявания, срещи, резултати и класирания

FIFA 10, разработена от EA Sports, разчита на първата истинска 360-градусова дрибъл система. Играта включва напълно ревизиран режим Manager Mode с повече от 50 главни подобрения, нова арена за тренировки (Practice Arena) и персонализирани заучени положения.

Новото допълнение Virtual Pro дава възможност на геймърите да изживеят фантазията си в ролята на професионални футболисти, като използват Game Face, за да се внедрят в играта, а след това да започнат да градят кариера с повече от 200 умения.

Геймърите могат да се присъединят към общността Online Team Play Club и да играят 10 срещу 10 със стотици хиляди виртуални професионалисти от целия свят в шампионата Pro Club Championship. Най-добрите клубове се състезават, за да станат регионални и световни шампиони. Мощният енджин е усъвършенстван и комбиниран с автентични лицензи за клубни отбори и първенства.

Добавката My Live Season е разширена в нов игрови режим за Playstation 3 и Xbox 360. Потребителите ще почувстват седмичния пулс на футболната игра с динамично обновяване с реална информация.

FIFA 10 ще включва бъдещи седмични обновявания за формата на играчите, трансфери, контузии, отстранявания, срещи, резултати и класирания за Barclay’s Premier League, La Liga BBVA, Ligue 1, Bundesliga, Serie A и Mexican Primera Division.

Версията на FIFA 10 за Wii идва с подобрена сила на удара за отбелязване от по-далече, ново прицелване на паса за повече голови възможности и по-бързо реагиращи вратари. Всички тези усъвършенствания създават напрегнат екшън в зоната за атака.

Новата система Strike It System за заучени положения хвърля играчите един срещу друг в предизвикателни двубои за истински тест на нервите. Всеки играч трябва да определи точното време, в което ще разклати Wii Remote, за да се предпази от фалове, дузпи и корнери или да отбележи гол.

Състезателите могат да сравнят представянето си с приятели и семейството и да играят в онлайн мачове и първенства двама срещу двама.

Версията на FIFA 10 за Nintendo DS ще бъде в европейските софтуерни магазини на 16 октомври.

FIFA 10 е локализирана на 18 езика и се продава в 37 държави, което я прави най-популярният франчайз на EA Sports. Играта има рейтинг “E” (подходяща за всички възрасти), според ESRB и 3+ по PEGI рейтинг системата в Европа.

Коментар