Е-каталогът на БГ фирмите BEIS на 12 години

Информационната система за българските предприятия BEIS днес празнува 12-та годишнина. Системата е представена за първи път на 8 октомври 1997 г. като неразделна част от мащабната програма на Българска стопанска камара за подпомагане и популяризиране дейността на българския бизнес.

Днес в BEIS фигурират над 35 000 български фирми. За тях системата съхранява данни за основна дейност, произвеждани продукти и услуги, финансови показатели, управление и свързаност с други фирми, избрана информация за дейността им от национални и регионални периодични издания. Информацията се поддържа на български и английски език и се актуализира ежедневно.

BEIS е разработка на екип от специалисти на БИК Капиталов пазар ЕООД – дъщерно дружество на Българска Стопанска Камара.
От БСК подчертават, че в последните години усилията на екипа са насочени към разработването на услуги за по-добро и атрактивно представяне на фирмите и подпомагане на техните усилия за привличане на нови български и чуждестранни партньори.
Фирмите вече могат да разширят своето представяне с информация за дейността си, да представят подробно произвежданите от тях продукти, да включат всички свои офиси и магазини в страната, да добавят конкретни промоционални оферти.

Коментар