Български мобилни решения на CeBIT Bilişim в Истанбул

Мобилни решения в полза на бизнеса са акцент в представяните от Бианор софтуерни продукти по време на започналото в сряда изложение CeBIT Bilişim в Истанбул.

Сред тях е спечелилият по-рано тази година награда за най-добър продукт на Long Island Software and Technology Network – MobiECO Sales Force. Продуктът интегрира мобилна комуникация с корпоративни CRM системи, като подобрява връзките с клиенти и повишава ефективността на отделите по продажби.

Решението MobiECO Optima пък е насочено към оптимизиране на разходите за мобилна комуникация.

Наред с продуктите от семейството на MobiECO, в Истанбул Бианор представи за първи път уеб-базираното решение за контрол на мобилната комуникация – Call Control. То е разработено съвместно с WebGate и позволява през интернет сайт да се контролират изходящите и входящите обаждания, SMS и MMS, които определен потребител може да инициира или приема.

Call Control осигурява и спокойствие на родителите, че техните деца няма да получават обаждания от непознати номера или самите те няма да звънят на неподходящи такива.

CeBIT Bilişim се провежда за 10-та поредна година и е част от веригата международни изложения под шапката на Deutsche Messe. Изложението в Истанбул е най-голямото по рода си в региона и ежегодно привлича над 150 хиляди посетители и над 950 изложители от сферата на информационните технологии.

Коментар