Милена Михайлова става управляващ партньор в Ardency Consulting

Водещият специалист по корпоративни комуникации Милена Михайлова зае позицията на управляващ партнъор в Ardency Consulting – българска консултантска компания за маркетинг и ПР комуникации.

Последната позиция на Милена Михайлова бе директор корпоративни комуникации в БТК. Преди това тя работи дълги години като ПР и маркетинг директор на HP, с кратко прекъсване, когато заемаше позицията на директор корпоративни комуникации в Siemens България.

Като старши партнъор в Ardency Consulting, Михайлова ще отговаря за корпоративни комуникации в секторите индустрия и ИКТ и ще пренесе опита си на ръководител в някои от най-големите технологични компании в България.

“След дълги години работа от страна на клиента, имам желание да предам натрупаните опит и познания в международни компании на българските бизнес. Надявам се да помогна да изградим най-добрия консултантски екип за B2B комуникации в страната. Разбира се, първи приоритет ще бъде развитие на бизнеса в ИКТ сектора, където Ardency Consulting вече са работили за компании като ЕМС, HP и Sofica”, сподели Милена Михайлова.

Коментар