Fanopic.com – новата социална мрежа

Стартира бета версията на най-новата българска социална мрежа Fanopic.com, дело на уеб-компанията Нетинфо. Основната цел на Fanopic.com е да обедини хората по интереси, да улесни общуването помежду им и да обогати знанията им с най-актуалната информация по забавен и достъпен начин.

Услугата е предназначена за всички, които искат да се информират, забавлявайки се, казват от Нетинфо. Това са хора, които са социално активни, образовани и динамично устроени, имат нужда да изразяват себе си и да се социализират, като използват съвременните средства за масова комуникация.

Днес хората са медия и над 70% от съдържанието в световната мрежа е създадено и се контролира от тях. Една от основните ни цели бе да създадем място, в което феновете на различни неща сами могат да организират знанията и информацията, с които разполагат, по забавен и интерактивен начин“, каза Богомил Илиев, директор нов бизнес и иновации в Нетинфо.

До момента в новата мрежа има създадени над 360 теми, разделени в повече от 20 категории. На сайта има над 10 хил. снимки, 3 хил. видео клипове и повече от 2 хил. връзки към статии. Истинските фенове могат да получат публично признание за усилията си и за публикуваните от тях материали от другите хора в темата. Независимо от какво се интересува, всеки може да прочете най-актуалната информация, да зададе въпрос към всички или пък сам да създаде тема, в която да сподели емоциите си.

В началото на 2010 г. мрежата ще стартира и на английски.

Коментар