Microinvest обяви пълна съвместимост с Windows 7

Софтуерът на Microinvest е напълно съвместим с новата операционна система Windows 7 и демонстрира по-високо бързодействие, съобщиха от компанията. При идентични конфигурации, тестовете са показали със 7 до 13% по-добра производителност.

Microinvest обнови продуктите от серията Склад Pro по всички изисквания за сертификация и съвместимост с Windows 7. Основната трудност за разработчиците е била свързана с осигуряване на съвместимост на платформата и с по-старите версии на Windows.

Потребителите на софтуер за оптимизиране на магазини, складове, ресторанти, барове и търговски обекти ще могат свободно да избират операционна система за своите конфигурации, увериха от разработчика.

Използването на Microinvest софтуер върху Windows 7 осигурява по-бърза обработка на информацията, по-добър дизайн на потребителския интерфейс, оптимизирана работа в мрежа, по-стабилна комуникация с всички периферни устройства и оптимално използване ресурса на компютъра, посочиха от компанията.

Windows 7 излиза на 22 октомври. Microinvest е една от първите български компании, адаптирали напълно своите продукти към новата операционна система.

Коментар