Q-Lease – уникална схема за финансиране от Коника Минолта

София, 13 октомври 2009 – Q-Lease е новата схема за финансиране, която Коника Минолта България предлага за дигитални производствени системи от серия bizhub PRO. До края на 2009 г., благодарение на Q-Lease, всички клиенти на Коника Минолта ще имат възможността да получат производствена дигитална машина веднага, без да е необходима голяма първоначална инвестиция.

По новата схема всеки клиент пожелал да закупи система от серията bizhub PRO може да разсрочи инвестицията по придобиването на машината си на четири равни вноски, на които няма да бъдат начислени никакви лихви или такси. Вноските се правят на всеки 6 месеца и се изплащат в рамките на 2 години.

С новата схема се надяваме да улесним максимално тези от клиентите ни, които желаят да развиват своя потенциал чрез дигиталните технологии на печат и да предоставят качествена, иновативна и не на последно място икономична услуга, която работи ефективно за своя притежател. Отделно системата ни CS Remote Care за отдалечена диагностика на устройства позволява свободата производствените системи „сами да се грижат за себе си”. Това е уникална технология, която улеснява потребителите като автоматично, по всяко време информира екипите от специалисти за актуалното им състояние и нужди, без да е необходима намеса на самия клиент.

Серия bizhub PRO са производствени цветни и черно-бели системи, предлагащи иновативни функционалности и атрактивни цени на печат, в конфигурации съобразени с нуждите на клиента. Модулният принцип на конфигуриране дава необходимата гъвкавост, с която печатницата, производственият отдел или рекламната агенция да отговорят на нуждите на пазара си – от еднообразна функционалност до затворен цикъл на производство. От своя страна дигиталните производствени системи, със своята изключително конкурентна цена на отпечатания продукт, независещ от серията, тиража, ще позволят на притежателите на производствени системи да запазят досегашните си клиенти и да предложат нови услуги на бъдещите такива.

Някои от представителите на серията са bizhub PRO C65hc, bizhub PRO С6501, bizhub PRO 950, bizhub PRO 1051, bizhub PRO 1600/2000/2500P. Устройствата са листови, предназначени за къси тиражи листовки, флаери, календари, брошури, книги, директен мейлинг и др. Максималният размер медиа, която поемат е 330х487мм и печатат върху до 300 гр/м2 медиа. Едно от големите им предимства, освен атрактивната цена на копие и верните цветове, е печата на променливи данни, чрез които клиентите на печатницата, производствения отдел или рекламната агенция, използваща системата за печат, могат да се обърнат персонално към собствените си клиенти. Персоналното обръщение допълнено с живи цветове повишава ефективността на рекламния носител и доказано носи по-голяма възвръщаемост на разходите ви.  Разходите ви са напълно обосновани, тъй като са направени само по отношение на лицата, които се интересуват от тази информация.

Гаранция за отличното качество на печат и ефективност са спечелените награди. Само тази година марката спечели две от най-сериозните си награди. Известната European Digital Press Association (EDP) награди Konica Minolta bizhub PRO C65hc за ненадминатата си цветова репродукция като най-добрия пълноцветен light production принтер. A наскоро системата се сертифицира и по Pantone. Използвайки революционния High Chroma тонер (HC тонер) създаден от Konica Minolta, bizhub PRO C65hc предлага безброй много цветове, a потребителите получават предимството на по-голямото sRGB покритие с улеснен sRGB цветен работен поток.

HC тонера използван от bizhub PRO C65hc осигурява непознато до сега качество на изображението, несравнимно с никоя друга производствена система.

Също тази година Konica Minolta сертифицира по Fogra цифровата производствена система bizhub PRO C6501. С помощта на FograCert “Validation Printing System”, Konica Minolta системата сертифицира надеждността на качеството си на печат. Подходящата комбинация от хардуер, контролер, софтуер и хартия дава на големите производствени отдели и печатниците увереноста за най-висококачествено изпълнение и надеждност с печатните решения на Konica Minolta.

С FograCert VPS Konica Minolta bizhub PRO C6501 дава надеждни материали.

Bizhub PRO 1600/2000/2500P притежават уникална еднопасова технология за двустранен печат, която позволява едновременен печат от двете страни на медиата, удвоявайки производствената скорост съответно със 160,200 и 250 изображения в минута. Печатаемата им площ е 316 x 484 mm и поема 300 гр/м2 медиа.

Коментар