Класен архивиращ софтуер и за нетбуци

Мощният софтуер на Acronis за архивиране и възстановяване на данни вече е оптимизиран за размера на екраните и уникалната хардуерна конфигурация на нетбуците.

Acronis True Image Home 2010 Netbook Edition включва патентованите от компанията технологии за създаване на дискови изображения и възстановяване от чист хардуер, налични във фамилията Acronis True Image, заедно с опцията за архивиране онлайн, съобщи Бизнес Софтуер Дистрибутор.

През интуитивен графичен интерфейс потребителите могат да архивират целия си диск локално и на всяко закачено устройство. Софтуерът осигурява моментална защита и включва мощни средства за създаване на разписания за архивиране.

Освен това, потребителите могат да съхраняват техните критични данни онлайн, като използват услуга на Acronis.

Acronis True Image Home 2010 Netbook Edition струва 29.95 евро и е достъпен на английски и немски език. Може да бъде изтеглен от сайта на компанията, а в магазините се предлага на флаш памет, тъй като нетбуците нямат CD устройство.

Софтуерът е съвместим с Windows 7, Vista, Windows XP Home и XP Professional. Изисква минимална резолюция на екрана 1024×600 пиксела и поддържа нетбуци с процесор Intel Atom или VIA C7-M.

Даунлоуд: Acronis True Image Home 2010 Netbook Edition

Коментар