Промоционални минути за разговори, SMS и интернет за абонатите на Globul

София, 19 октомври 2009 г. – С новите промоции на GLOBUL, клиентите на абонаментните програми на оператора ще разполагат с повече включени минути за разговори и SMS-и и вече ще имат минути за разговори през уикенда и включени МB за интернет трафик през мобилните си телефони без увеличение на месечната такса.

В зависимост от избраната програма и срока на договора, клиентите на абонаментните програми GLOBUL smart, smart plus, smart way и smart group ще имат промоционално до 1 000 допълнителни минути за разговори и до 500 SMS или ММS до номерата от своята група За приятели, както и до 100 промоционални уикенд минути за разговори в мрежата на оператора и 10 МВ трафик за мобилен интернет на месец. Промоциналните минути, SMS и ММS и МB са валидни за период от до 12 месеца.

Клиентите на GLOBUL МАХ, МАХ PLUS, FULL MAX и SUPER MAX вече ще могат да ползват допълнително до 600 минути, 600 уикенд минути и до 600 SMS-а в мрежата на оператора и до 30 МВ включен интернет трафик на месец за период от до шест месеца, в зависимост от срока на сключения договор.

Абонатите на програмите GLOBUL NATIONAL 25, NATIONAL 50 и NATIONAL 100 ще имат допълнително до 60 минути за национални и международни разговори, до 400 SMS-а  в групата За приятели и до 30 МВ включен интернет трафик на месец, валидни за период от до 6 месеца.

Промоциите са валидни за всички нови абонати на GLOBUL.

Коментар