Мултифон Privileg излезе на пазара у нас

Телефон с две SIM карти, телевизор, радио, Java и дистанционно, е достъпен на българския пазар. Моделът Privileg TV2 Focus, наречен още мултифон, идва в стилен метален корпус, с овални форми и тегло едва 99 грама заедно с батерията, съобщиха от дистрибутора COMPUTER 2000 България.

Апаратът впечатлява и с тънката си линия – 11.8 мм. Използваните материали предпазват TV2 Focus от отпечатъци на пръстите.

Мултифонът е подходящ за хора, които ползват два или повече мобилни телефона в ежедневната си работа. Тестван е и работи без проблеми с трите мобилни оператора в България.

TV2 Focus разполага с българско меню, както и с възможност за въвеждане на контакти и писане на съобщения на кирилица. Помислено е и за иноезичността и свободното преминаване на границите в региона. Телефонът поддържа български, английски, турски, гръцки и румънски езици, както и всички телевизионни ефирни програми с цвят и звук.

Част от екстрите са акселерометърът, поддръжката на Java и съвместимостта с Nokia батерии и зарядни. В допълнение, TV2 Focus може да се ползва като дистанционно за PC и за безжично разпечатване на изображения от него.

Мултифонът се предлага на пазара у нас за 259 лв. с ДДС.

Коментар