Genesis Astat 200 и 700 – ергономични геймърски кресла

Astat 700 предлага дори регулиране на дълбочината на седалката
(снимка: Genesis)

Две нови геймърски кресла на Genesis излизат на българския пазар. Моделите Astat 200 и Astat 700 са част от ергономичната серия на полския бранд, която се отличава с иновативен дизайн и премиум качество.

Astat 200 и Astat 700 защитават всяка част на гръбначния стълб, имат добра вентилация и много възможности за регулиране спрямо индивидуалните предпочитания на потребителите.

Техният гъвкав ExoBase дизайн с 8 ребра може да се регулира в 3 различни позиции. Това решение осигурява подходяща опора за лумбалната част по време на дълги гейминг сесии.

Astat 200 е основният модел от серията ергономични геймърски кресла на Genesis
(снимка: Genesis)

И двата модела имат възможност за регулиране на ъгъла на наклон и височината на облегалката за глава, както и височината, дължината и дори посоката на разположение на меките 3D подлакътници.

Genesis Astat 200 е основният модел от серията. Както облегалката за гърба, така и тази за глава са изработени от мрежест дишащ материал PureFlow, който е не само лесен за почистване, но много издръжлив и еластичен. Същата материя покрива и седалката, която е изработена от удобна и устойчива на деформация пяна.

Облегалката на Astat 200 има специален дизайн с 8 ребра
(снимка: Genesis)

Базата на стола разполага с пет спици, повдигащ механизъм с товароновисмост до 150 кг и 60-милиметрови CareGlide’s колела, покрити със слой, който предотвратява надраскване на пода и осигурява гладко движение върху всякаква повърхност.

Облегалката на стола се отличава със специален дизайн с 8 ребра, който е точно отражение на структурата на гръбнака в лумбалната част. Този елемент може да се регулира в 3 различни позиции.

Astat 700 и Astat 200 ще се предлагат в два цвята – черен и червен
(снимка: Genesis)

Genesis Astat 700 предлага дори регулиране на дълбочината на седалката, което е особено подходящо за по-ниски или по-високи хора, тъй като влияе пряко върху комфорта на облегалката и мускулната релаксация.

Неговата основа е изработена изцяло от алуминий, а седалката, облегалката за гърба и тази за главата са покрити с еластична PureFlowPLUS материя за по-добра вентилация.

Двата модела са налични на пазара от третото тримесечие на годината в черен и червен цвят. Astat 200 струва около 500 лв., докато Astat 700 се предлага за около 650 лв. с ДДС.

Коментар