Galaxy Z Fold4 и Flip4 с до 400 лв. по-евтино от А1

В разгънато състояние Galaxy Z Fold4 предоставя 7,6-инчов Инфинити Flex дисплей
(снимка: Samsung)

Телеком операторът A1 България започна предварителни поръчки на новите мобилни устройства Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Купувачите могат да се възползват съответно от 400 лв. и 300 лв. намаление на цената.

Новият премиум смартфон Samsung Galaxy Z Fold4 доразвива флагманския сгъваем модел на южнокорейския производител. В разгънато състояние, моделът предоставя 7,6-инчов Инфинити Flex дисплей със 120 Hz адаптивна честота на опресняване и до 1000 нита яркост за висока четливост на слънчева светлина. Освен това екранът поддържа работа с S Pen за интуитивно въвеждане на текст и скициране (писалката се купува отделно).

В затворено, сгънато положение Z Fold4 предлага 6,2-инчов AMOLED дисплей с HD+ резолюция, така че устройството става по-компактно и лесно за използване с една ръка.

Камерата на Galaxy Z Fold4 е значително подобрена, като основният модул вече е 50-мегапикселов с големи (2µm) светлочувствителни елементи, оптична стабилизация и бленда F1.8. Налични са още 10-мегапикселова телефото камера, която също е стабилизирана и поддържа 3х оптичен зуум, а също и 12-мегапикселов сензор с ултраширокоъгълен обектив. Селфи камерите са две – едната е скрита под сгъваемия дисплей, а другата – в горната част на външния.

В затворено състояние Z Fold4 предлага 6,2-инчов AMOLED дисплей с HD+ резолюция
(снимка: Samsung)

Процесорът Snapdragon 8+ Gen 1 е допълнен от 12GB оперативна памет и 256GB или 512GB постоянна памет. Смартфонът има два физически слота за SIM карти, но също и 1 за активна eSIM.

Предварителната поръчка на Samsung Galaxy Z Fold4 от A1 до 25 август включително ще спести на купувачите 400 лв. от официалната цена на модела. Освен това те ще могат да разчитат на преференциални условия при еднократна подмяна на дисплей от Samsung Care+ за период от 1 година след закупуване и отстъпка от 100% върху първите 3 премии при сключване на 2-годишна застраховка „Моят телефон” и нов 2-годишен абонамент.

Моделът Samsung Galaxy Z Flip4 сериозно надгражда популярния компактен сгъваем модел. Смартфонът има 6,7-инчов Инфинити Flex дисплей с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна честота на опресняване. Устройството разполага и с компактен външен екран.

Galaxy Z Flip4 надгражда популярния компактен сгъваем модел на Samsung
(снимка: Samsung)

И тук процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1 с 8GB RAM и 256/512GB постоянна памет. Батерията е с увеличен капацитет до 3700 mAh, като поддържа 25W зареждане с кабел и технология Fast Wireless Charging 2.0. Основната и ултраширокоъгълната камери са 12-мегапикселови, а сензорът на основната камера е 1.8µm за ярки и контрастни снимки дори при слаба осветеност.

Купувачите, които направят предварителна поръчка на Samsung Galaxy Z Flip4 от A1 до 25 август включително, ще се сдобият с устройството за 300 лв. по-ниска цена от редовната. И тук са в сила преференциалните условия за еднократна подмяна на Инфинити Flex дисплей от Samsung Care+ и застраховката „Моят телефон”.

Коментар