WebSite X5 Pro – помощник в създаването на уебсайт

С помощта на WebSite X5 Pro всеки може да създаде мечтания си уебсайт
(екранна снимка: WebSite X5 Pro)

Докато някои потребители предпочитат да възложат работата по създаване на уебсайт на експерти, други се обръщат към специализирани приложения, които могат да им помогнат да реализират своите проекти, дори да нямат опит в кодирането или уеб разработката.

WebSite X5 Pro предоставя набор от софтуерни инструменти, които позволяват на всеки, независимо от опита си в тази област, да създаде мечтания уебсайт. След като влезете в приложението, ще видите основния прозорец с достъп до различни ресурси само с едно кликване. Освен че идва с готови шаблони, приложението включва видео уроци и ръководства, които ще ви помогнат да се възползвате напълно от възможностите на WebSite X5 Pro.

 

Процесът започва със създаване на нов проект и избор на един от многото налични шаблони от различни категории. За удобство разработчиците на приложението са вградили функционалност за предварителен преглед. С други думи, ще можете да видите как ще изглежда уебсайтът на компютър, телефон или таблет, преди да вземете решение за шаблона.

След като шаблонът бъде изтеглен и приложен, WebSite X5 Pro ви подканва да преминете към следващата стъпка. Трябва да попълните формуляр за основните неща: заглавие на уебсайта, дешифриране и икона, категория на уебсайта, език на съдържанието и т.н.

WebSite X5 Pro предостовя множество инструменти за адаптивен дизайн
(екранна снимка: WebSite X5 Pro)

Има и множество инструменти за конфигуриране, свързани с адаптивния дизайн, структура и съдържание на шаблона, настройки и др. Може лесно да се генерира картата на сайта, както и да се персонализира оформлението на отделните страници.

В заключение може да се каже, че WebSite X5 Pro е едно полезно приложение, което позволява и на неопитни потребители сравнително лесно да създадат сами свой уебсайт.

Даунлоуд: WebSite X5 Pro

Коментар