GameSir X2 Pro-Xbox – страхотен гейм контролер за Android от GeekBuying

Новият контролер GameSir X2 Pro-Xbox дава достъп от смартфона до конзолните и РС игри

Смартфоните се превърнаха в най-популярната джаджа за игри. Малките джобни устройства, които са навсякъде с нас, стават все по-мощни и атрактивни за геймърите. Но в света на забавленията има много първокласни игри, създадени за друг тип устройства – като конзоли и компютри. Нов продукт прави достъпна тази вселена от заглавия за потребителите на Android.

Разработчикът на периферни устройства GameSir пусна на пазара новия си контролер за Android смартфони, който позволява на геймърите да играят мобилни игри с качеството на Xbox. Моделът GameSir X2 Pro-Xbox се предлага сега на промоция в онлайн магазина GeekBuying само за $79,99 плюс подаръци за купувачите като XBOX Game Pass Ultimate и допълнителни отстъпки, за които ще стане дума по-долу.

Контролерът е проектиран за използване с най-популярните смартфони – тези с Android

GameSir X2 Pro-Xbox е специално проектиран за облачни Xbox игри със смартфони под управление на Android. Устройството е налично в два цвята – черен и бял – и включва аналогови тригери с Hall Effect, микропревключватели Kailh, джойстици Alps 3D, два бутона за картографиране и текстурирани гумени дръжки.

Този контролер на практика пренася гейминг изживяването отвъд конзолите, което означава игри навсякъде и по всяко време. При това забавлението е гарантирано с висока скорост, тъй като X2 Pro-Xbox се свързва директно със смартфона през Type-C порт, без забавяне от безжичен сигнал.

С помощта на GameSir X2 Pro-Xbox получавате достъп до облачните услуги за конзолни игри

X2 Pro дава достъп до всички популярни облачни услуги за игри, предназначени за конзоли и компютри, вкл. Xbox Cloud Gaming (бета) с Xbox Game Pass Ultimate, Stadia, NVIDIA GeForce Now и Amazon Luna.

Освен това с помощта на контролера можете да играете дистанционно на своя Xbox и компютър, докато сте далеч от дома. Контролерът поддържа почти всички популярни дистанционни стрийминг услуги като Xbox Remote Play, Steam Link, Rainway и Moonlight.

GameSir X2 Pro-Xbox е устройство, което може да се персонализира според собствения вкус

В допълнение, с X2 Pro можете да играете и всякакви Android игри, поддържани от контролер – от Diablo Immortal до Fortnite. Изживяването е много по-добро, отколкото ако използвате тромавите контроли на сензорния екран.

X2 Pro-Xbox е проектиран с идеята за персонализиране, което е важно за всеки геймър. Опциите тук са от сменяемите ABXY бутони до капачките на джойстика. Така геймърите могат да приспособят контролера към собствения си стил на игра, да се забавляват по-пълноценно и да постигат по-добри резултати с различните игри.

Директното свързване към смартфона през Type-C елиминира забавянето по време на игра

Новият контролер X2 Pro е достъпен за поръчки на сайта на GeekBuying от 1 септември, наред с други геймърски продукти на производителя GameSir, който си партнира от 6 години с големия онлайн магазин.

Ако искате да се забавлявате с тази атрактивна джаджа за игри, можете да я поръчате тук: GameSir X2 Pro-Xbox на цена от $79,99 в два цвята – черно и бяло. В периода от 1 до 12 септември текат няколко промоции на Geekbuying.com, по повод старта на продажбите:

GameSir X2 Pro-Xbox се предлага с атрактивни промоции в момента от GeekBuying

При покупка на X2 Pro от склада в Германия получавате 8% отстъпка от цената на контролера, 1 месец безплатен XBOX Game Pass Ultimate и безплатен комплект отвертки “63 in 1 Screwdriver Set”, като използвате купон GAMESIRX2PRO.

При покупка на X2 Pro от китайския склад ще получите 10% отстъпка от цената на контролера и 1 месец безплатен XBOX Game Pass Ultimate, като използвате купон GAMEX2PRO10.

Коментар