Предстои българо-гръцка OpenCoffee среща

Съвместно българо-гръцко технологично мероприятие ще се проведе през ноември в китния град Драма, съобщи блогът на социалната мрежа favit.com.

Срещата Open Coffee цели да запознае гръцката аудитория с екосистемата за стартъпи у нас, както и с възможностите за сътрудничество, съвместни проекти и съфинансиране.

Участниците в Open Coffee са обединени около виждането за свободен обмен на идеи, познания, опит и контакти. Срещата ще води Димитрис Пападимитриу, сертифициран от Microsoft софтуерен инженер.

От българска страна, лекция за стартъпите ще изнесе Мартин Ликов от favit. Анестис Кокинидис пък ще разкаже за историята и успеха на Anima-Ppd Interactive – компания за видео игри, базирана в Драма.

Българо-гръцкото Open Coffee ще се проведе на 22 ноември от 17 часа в Драма. Градът е отдалечен на около 260 км от София.

"Ще се радвам заедно да положим началото на едно ползотворно българо-гръцко технологично партньорство", каза Мартин Ликов.

Подробности за събитието са публикувани в блога на favit. Социалната мрежа е напълно локализирана на 5 езика – български, румънски, турски, руски, английски и гръцки.

Коментар