Brother с нова серия мобилни термопринтери PJ-800

С компактен дизайн и подобрена свързаност, PJ-800 помага на работниците в движение
(снимка: Brother)

Brother въвежда на пазара серията PJ-800 – ново поколение мобилни A4 принтери. Продуктовата линия наследява серията PJ-700 и отговаря на променящите се нужди на потребителите в движение.

Принтерите PJ-800 запазват компактния дизайн на предшествениците си, което ги прави подходящи за сферите на спешните услуги, доставките и логистиката, продажбите и обслужването на място. Подобрената свързаност и по-високите скорости на печат са предимства за натоварените служители на терен, като тези в спешната помощ или мобилните продажби.

Серията PJ-800 се състои от пет модела: PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 и PJ-883, които поддържат различни резолюции и интерфейси. В зависимост от предпочитанията на клиента, принтерите могат да бъдат свързани чрез USB, Bluetooth или Wi-Fi.

Серията PJ-800 се състои от пет модела, които поддържат различни резолюции и интерфейси
(снимка: Brother)

„Докато разработвахме новата серия PJ-800, приоритетът ни беше да предложим подобрени спецификации, като същевременно запазим всичко най-добро и отлично работещо от предходната гама. Дизайнът продължава да е изключително компактен – уникална характеристика за принтери, отпечатващи цели страници с формат А4”, коментира Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България.

Тя подчерта също, че настоящите клиенти на Brother могат да надградят новите принтери със съществуващите си аксесоари, тъй като серията PJ-800 е съвместима с тях.

Серията PJ-800 е истинско мобилно решение, тъй като не е необходимо мастило
(снимка: Brother)

„Основната ни цел е да предоставим възможност на хората, работещи в сферата на мобилните услуги да се справят успешно със задачите си, било то работници в спешните служби, инженери за обслужване на място или мобилни екипи за продажби. С принтерите от новата серия PJ-800 те могат да си свършат работата без допълнителната тежест от последващи административни задачи или грешки, свързани с ръкописна документация”, допълни Тотева.

Подобно на своя предшественик, новата гама PJ-800 е истинско мобилно решение, тъй като не е необходимо мастило – това означава, че няма нужда от зареждане или опасност от разливане, докато потребителите са в движение, поясниха от Brother.



Серията PJ-800 поддържа както зареждане, така и пренос на данни през интерфейс USB Type-C, както и различни командни езици за печат, включително ZPL2 емулация. Всички аксесоари за предишната гама са съвместими със серията PJ-800, включително батерията.

Новите модели от серия PJ-800 вече са налични в търговската мрежа у нас. Цените започват от 922,80 лв. с ДДС за модела PJ-822. Пълните спецификации на устройствата са достъпни тук.

Коментар