LEGEND 960 MAX – нов PCIe 4.0 SSD от ADATA

LEGEND 960 MAX поддържа непрекъснати скорости на четене/запис до 7400/6800 MB/s
(снимка: ADATA)

Нов SSD диск от серия LEGEND обяви тайванският производител ADATA тази седмица. Това е моделът LEGEND 960 MAX, който беше отличен с наградата за продуктов дизайн Good Design Award в Япония.

Дискът предлага непрекъснати скорости на четене/запис до 7400/6800 MB в секунда, а уникалният 3D дизайн на радиатора може да намали температурите на устройството, монтирано в PS5 конзоли с до 40%.

LEGEND 960 MAX използва PCIe 4.0 интерфейс, отговарящ на стандарта NVMe 1.4 и е обратно съвместим с PCIe 3.0.

Професионално проектираният ефект на топлинна конвекция, произведен от 3D профила на ребрата на радиатора, осигурява до 40% допълнително охлаждане и е оптимално решение за сложни дизайнерски задачи като 3D анимация, разработка на игри и визуална виртуализация.

В допълнение към креативните проекти, LEGEND 960 MAX е решение и за гейминг, а капацитетът му от 4TB напълно отговаря на изискванията за допълнителен сторидж на PS5.



Освен това корпусът му от алуминиева сплав осигурява допълнителна повърхност за подобрено разсейване на топлината. Уникалният дизайн на колектора с конвективни радиаторни ребра допълнително отключва 40% охлаждащ ефект.

Коментар