Клиент на 2be от Велинград спечели нов фотоапарат

Андрей Луков е името на клиента на 2be във Велинград, който спечели нов дигитален фотоапарат. Победителят беше изтеглен от г-жа Ива Станчева от отдела за образование в Община Велинград.
Фотоапаратът SAMSUNG Digimax A402 е с 4 мегапиксела, 4x цифрово приближение, 16MB вградена памет и слот за SD/MMC карта е наградата от томболата, организирана от 2be по случай откриването на нов магазин на компанията в града.
Магазинът от веригата 2be отвори врати във Велинград в средата на октомври. Той се намира на ул. „Хан Аспарух” 28 и заема площ от 45 м2.
По случай откриването на новия магазин всички граждани на Велинград в периода до 16 октомври 2006 – 6 ноември, които са били клиенти на магазина, участваха в томболата за спечелването на дигиталния фотоапарат SAMSUNG Digimax A402.
„Много се радвам, че и жителите на Велинград ще имат възможността да се възползват от услугите на 2be. Нашата верига се развива много динамично и искаме да сме наистина близо до клиентите. Целта ни е да предоставяме повече удобство на клиентите, да им дадем възможност да получат компетентно и любезно обслужване. Бих искал и да благодаря на общината за оказаното съдействие при организацията,” каза управителят на магазин 2be във Велинград – Слави Йонков по време на събитието, чийто водещ беше Димитър Рачков.  
Всички присъстващи имаха възможността да се насладят на изпълнението на момичетата и момчетата от спортен клуб „Импулс”, както и да се снимат с любимия си водещ от „Господари на ефира” и с красивите Адреналинки Яна и Жана.
Откриването на новия магазин във Велинград е част от разширяващата се мрежа от магазини на компанията в страната и е в съответствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.

Коментар