Интралот стартира проект за 65 милиона евро с OPAP S.A.

ИНТРАЛОТ,съвместно със своето дъщерно дружество Betting Company S.A., подписа шестмесечно споразумение с OPAP S.A. на стойност 65 милиона евро за стартиране на играта със залози Pame Stihima в Гърция.
ИНТРАЛОТще предостави на OPAP необходимата инфраструктура за управление на риска при игри със залози, система за пренос на данни (телетекст) до агенциите на OPAP и Интернет сайт, на който дружеството да рекламира своите игри със залози. Освен това ИНТРАЛОТпредоставя и потребителския лиценз за необходимия софтуер за работата и управлението на игрите със залози, които OPAP организира понастоящем на платформа LOTOS.
Чрез поддръжка и консултантски услуги в областта на организацията и управлението на игри със залози в Гърция ИНТРАЛОТще предостави на персонала на ОРАР за срок от шест месеца специализирано ноу-хау. Управлението на риска при игрите, разходите за промоция и реклама и разходите за отпечатване се поемат от ОРАР като организатор на играта. В допълнение на вече предоставените 2000 технологични терминали, ИНТРАЛОТще предостави на ОРАР нови 1500.
В цената на споразумението са включени и разумните разходи за потребителски лицензи за софтуера и инфраструктурата, която поддържа днес игрите със залози.

Коментар