Как да отличим онлайн магазина си от този на конкуренцията?

С нарастването на интереса към онлайн продажбите съвсем естествено конкуренцията в сектора става все по-ожесточена. Всеки успешен търговец знае, че представянето на продуктите е важна предпоставка за успешен бизнес. Затова перфектните снимки са задължителни. Продуктова фотография – цени, които PhotoPro осигурява са конкурентни, а това е точно предимството, което е нужно за Вашия онлайн магазин.

снимки: photopro.bg

Какво е значението на продуктовата фотография за успеха на онлайн магазините?

Добрите снимки привличат интереса и предизвикват импулсивно желание за покупка на атрактивно представения артикул. По тази причина продуктовата фотография е нещото, което може да отличи онлайн магазина ви от този на конкуренцията. Това съвсем пряко влияе върху увеличаването на продажбите, което е много важно във всеки бранш.

Не е достатъчно един артикул да е качествен. Той трябва да е ефектно представен, за да спечели вниманието на клиентите. Никой няма да се изкуши да си купи дреха, обувки или друг артикул, ако го види на неясна снимка с мътни цветове. Първото впечатление, което придобиват  потребителите, идва от фотографиите, а едва след това те се запознават с характеристиките на съответния артикул. И не на последно място са конкурентните

цени на продуктовата фотография.

Най-добри цени за тези важни за бизнеса Ви услуги ще Ви предложат в студиото за професионална продуктова фотография Фото Про.

Цените на услугите на студиото са достъпни за всеки онлайн търговец Те са публикувани на photopro.bg и зависят от вида на продукта, начина на заснемане и обема на поръчката. Колкото повече кадъра са заявени, толкова по-ниска е цената на бройка.

Добрите търговци вече са убедени, че отличната продуктова фотография е най-добрата реклама за всеки магазин. Въпросът е да се намери кой да я направи. Професионалното студио за продуктова фотография ФотоПро гарантира висококачествени резултати.

За какви продукти е подходяща професионалната фотография?

Онлайн търговията в днешно време се занимава с много видове артикули и всички те се нуждаят от добро представяне. Онлайн магазините предлагат огромно разнообразие – като се почне от мляко и детски играчки и се стигне до часовници и автомобилни гуми. Така че, на практика всичко, с което се търгува, може да бъде обект на продуктовата фотография.

Ако търговците на облекла, обувки и други модни артикули искат да са успешни в бизнеса, професионалната фотография е техен незаменим помощник.  При модните артикули е особено важно е как ще бъдат заснети и как фотографиите ще бъдат обработени преди показването им. Качеството на дрехите се вижда много ясно на снимките и затова трябва да се обърне внимание на състоянието им. За да изглеждат облеклата безупречно, студиото предлага дори услугата гладене.

За модните облекла, обувки, чанти и аксесоари съществуват различни варианти, които ги представят най-добре. Сред тях са кадри върху продуктова маса или върху манекен. Използват се също и невидими (ghost) манекени. Някои търговци предпочитат дрехите и обувките да се представят върху живи модели.

За модните аксесоари и дребни артикули като бижутата често се изработват 360-градусови снимки и видео. По този начин могат да бъдат заснети и модни обувки.

Необходима ли е продуктова фотография за детските стоки?

Абсолютно необходима е продуктовата фотография за детските артикули. Те трябва да се с приятни цветове и много красиви, за да се преборят с голямата конкуренция в този сектор. Списъкът на стоките за деца е много дълъг: детски играчки, обувки, облекла, велосипеди, тротинетки, столчета за хранене, мебели за детска стая и мн. др.

Особено голямо е разнообразието на дрехите за деца като модели, дизайни и разцветки. Те се открояват чудесно, ако им се направят 3D фотографии с добавена сянка.

Как работи ФотоПро?

ФотоПро е професионално студио, специализирано в областта на продуктовата фотография на онлайн магазини. Продуктова фотография се нарича направлението от професионалната фотография, което представя различни артикули. Те обикновено се показват на равен фон, за да изпъкват добре и да се откроят техните цветове и детайли.

На всеки му се е случвало да погледне дреха, обувки, мебел, интересен аксесоар или нещо друго в онлайн магазин и веднага да поиска да го  поръча. Заслугата за това в голяма степен е на специалистите по продуктова фотография.

Във ФотоПро качеството на снимките е гарантирано от големия опит на работещите в него фотографи, стилисти, графични дизайнери и други специалисти. Студиото разполага с най-съвременна професионална техника. Освен качеството на техниката, голямо значение има и правилния избор на светлината и фон. Използват се  безогледални фотоапарати и ЛЕД осветление с постоянна светлинна температура, а за живите манекени се прилага импулсно осветление от най-висок клас.

Професионалистите, които работят в студиото, предлагат своята визия за всяка фотосесия, след като се съобразят с идеите и изискванията на клиентите. Стилистите спомагат с опита си да се получи оригинално изображение. Свой принос за отличния краен резултат имат и специалистите  по реклама и графичен дизайн.

Клиентите на PhotoPro могат да изберат как да получат обработените кадри. Има два варианта – първият е с висока резолюция, а вторият е пригоден за електронна търговия. Фотографиите могат да бъдат качени на сървър, облак или да бъдат изпратени по друг начин в зависимост от желанието на поръчителя.

Коментар