Tenda CP3 – нова AI камера за видеонаблюдение

Базирана на алгоритми за задълбочено AI обучение, CP3 може да разпознава човешка форма и други движения (снимка: Tenda)

Тайванският производител Tenda Technology обяви локална наличност на CP3 за българския пазар. Устройството представлява камера за видеонаблюдение с 2MP сензори за изображение, възпроизвеждане на 1080P HD видео и вградени антени за 30% повече производителност и улавяне на повече детайли.

Камерата се доставя с отделена основа, което позволява да бъде монтирана хоризонтално или да бъде инсталирана на тавана или стената. С високоскоростен панорамен/наклонен дизайн, CP3 може да се върти гъвкаво във всички посоки – покрива 360° хоризонтално и 155° вертикално (90° нагоре, 65° надолу) зрително поле, което не оставя слепи зони.

Базирана на алгоритми за задълбочено AI обучение, CP3 може да разпознава човешка форма и други движения. Камерата идентифицира движението точно и улавя автоматично ситуации с подозрителен статус.

Потребителите могат да персонализират 3 аудио съобщения – съответно за поздрав или предупреждение за кражба. Допълнителната функция за двупосочна аудио комуникация в реално време позволява разговори със семейството навсякъде и по всяко време.

В допълнение, потребителите могат да зададат местоположения на панорама или наклон чрез приложението TDSEE, вследствие на което камерата ще се върти циклично според предварително подадените данни за локация, за да патрулира в района.



Въз основа на AI алгоритмите за машинно зрение, Smart Tracking функцията може автоматично да проследява движенията и да съхранява видеоматериал в локална micro SD карта и облачно хранилище. Камерата използва AES128-битово криптиране, за да гарантира сигурността на предаването на данни с ниво на сертифициране за сигурност ISO/IEC 27018.

Новата камера за видеонаблюдение Tenda CP3 се предлага на българския пазар на цена от около 40 лв. с включен ДДС и 36 месеца гаранционен период.

Коментари по темата: „Tenda CP3 – нова AI камера за видеонаблюдение”

добавете коментар...

  1. Изненада :)

    Ето и тук изкуствения интелект ми разказа играта 🙂

  2. Мнение

    Звучи добре , но за тия пари не очаквайте качество, проверих онлайн и доста от тях се продават за по-ниска цена ама употребявани.
    Защо ли ?

Коментар